ColibriTour prezinta oferte de vacanta la sejururi cu avionul, sejururi cu autocarul, sejururi individuale, hoteluri, Romania litoral, Romania balnear, Romania munte si Delta Dunarii. Agentia de turism ColibriTour ofer clientilor cele mai bune oferte de vacanta atat pentru locatiile turistice din Romania cat si pentru alte locatii turistice internationale.
Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 30-6-2017 > Vizite: 126
Complexul LIONS este situat în localitatea Voroneţ, pe drumul către pârtia de schi Şoimul şi zona de agrement Parcul Ariniş, acestea din urmă aflându-se la 10 minute de mers pe jos.
Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 28-6-2017 > Vizite: 234
Inchirieri masini Timisoara cu posibilitatea de predare la aeroport Traian Vuia. Masinile noastre sunt intr-o strare perfecta si evident au asigurare. NBG Speed Car srl ofera servicii de rent a car la preturile corecte si aferente conditiilor pe care le oferim. Tarife corecte de inchiriere, functie de pretul pietei dar pot fi negociate prin contact direct la telefon. De asemenea, reduceri pentru clienti fideli. https://www.takeacar.ro
Categorie: Turism
Subcategorie: Inchirieri
Detaliu Site > Adaugat la: 5-6-2017 > Vizite: 53
Cazare Arieseni ; site-ul va ofera posibilitatea de a gasi cazare Arieseni la hoteluri Arieseni, pensiuni Arieseni, hotel Arieseni, sau la pensiune Arieseni.
Categorie: Turism
Subcategorie: Portal-Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 3-6-2017 > Vizite: 73
Un sejur in Skopelos promite o experienta de neuitat pentru toate persoanele, iar unul dintre avantaje este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, cu Aerotravel este mult mai usor de identificat momentul potrivit pentru a programa o vacanta astfel incat tarifele sa fie cele mai mici.
Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 22-5-2017 > Vizite: 84
Hotel Jolie reprezinta o unitate de cazare moderna si extrem de confortabila ce incearca sa multumeasca si cei mai exigenti oaspeti oferind servicii foarte calitative. Unitatea dispune de camere duble matrimoniale, duble twin, duble de lux si apartamente. Toate spatiile sunt amenajate modern, de ultima ora si utilate asa incat dumneavoastra sa nu va lipseasca nimic. Hotel Jolie este potrivit atat pentru cei care ajung in oras in interes de afaceri cat si pentru calatoriile de odihna. Alegeti cu incredere serviciile noastre! Va garantam cele mai frumoase zile in Galati! Va asteptam!
Categorie: Turism
Subcategorie: Hoteluri
Detaliu Site > Adaugat la: 10-5-2017 > Vizite: 69
Acolo unde natura intalneste orasul, gasesti hotelul Belfort din Brasov. La poalele muntelui Tampa, unde incepe padurea si totusi la doar cateva minute de centrul orasului, Belfort Hotel este pregatit sa-si ofere o experienta de neuitat. Locatia si facilitatile noastre sunt ideale, chiar daca esti in interes de afaceri sau pentru relaxare.
Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 10-5-2017 > Vizite: 84
Cazare in Moneasa,la pensiuni din Moneasa, hoteluri din Moneasa, moteluri din Moneasa, cabane din Moneasa. Hotel in Moneasa, pensiune in Moneasa, motel in Moneasa, acum poti gasi usor. Un catalog cu unitati de cazare online deosebit de util.
Categorie: Turism
Subcategorie: Portal-Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 5-5-2017 > Vizite: 55
Pensiuni in Alba Iulia Cazari Alba Iulia Cetate Cazare Piscina Sebes este imposibil de descris in cuvinte dar este infinit de usor de descoperit Casa Dives
Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 5-5-2017 > Vizite: 72
Cazare Romania la hoteluri, pensiuni, vile, cabane, apartamente regim hotelier, garsoniere regim hotelier in Romania : Turism si Pensiuni : Turistbooking .RO
Categorie: Turism
Subcategorie: Agentii Turism
Detaliu Site > Adaugat la: 12-4-2017 > Vizite: 85