Director Web: Turism > Statiuni
cazare in mamaia,comfort maxim la preturi accesibile.
Vedere la mare si lac
Detaliu Site > Adaugat la: 16-7-2007 > Vizite: 1150
VALDOR - operator de turism. Restaurante, cazare in hoteluri si vile, spatii agrement, popasuri turistice, stranduri, tratament balnear in Slanic Prahova, Valenii de Munte, Ploiesti. Puncte de atractie: Salina Slanic, Baia Baciului, Grota Miresei. Rezervari online.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-9-2006 > Vizite: 1127
Acest site este un ghid turistic care contine informatii despre statiunea Baile Herculane si Valea Cernei
Detaliu Site > Adaugat la: 6-1-2009 > Vizite: 847
Scopul noastru este oferirea de servicii turistice diversificate, excursii, trasee montane, activitati de agrement in special in statiunea Baile Herculane, unde colaboram cu majoritatea unitatilor de cazare care presteaza servicii in turism
Detaliu Site > Adaugat la: 28-11-2009 > Vizite: 664
Portal turistic cu informatii generale, stiri, oferte de cazare si starea vremii si multe alte sectiuni, dedicat Statiunii Ranca din judetul Gorj. Portalul se adreseaza totodata si locuitorilor orasului Novaci dar si localitatilor vecine Baia de Fier, Polovragi, Crasna.
Detaliu Site > Adaugat la: 9-3-2010 > Vizite: 630
Oferte turistice litoral: Grecia - Halkidiki, Corfu, Creta, Cipru, Bulgaria - Constantin si Elena, Borovets, Pamporovo, Spania, Malta, Portugalia, Tunisia - Sousse. Vacanta litoral 2010.
Detaliu Site > Adaugat la: 22-4-2010 > Vizite: 587
Borsec, Toplita, Ciumani, Bucin, Sovata, Harghita-Madaras, Baile Homorod, Baile Harghita, Baile Tusnad, Baile Sugas
Detaliu Site > Adaugat la: 15-2-2011 > Vizite: 491
Informatii turistice, documentare, promovare turistica, unitati de cazare, alimentatie publica, agentii de turism, turism, imagini, peisaje, harti turistice, rutiere, obiective turistice, trasee turistice, statiuni, localitati turistice, legislatie, consultanta legala, servicii turism, locuri de vacanta, calatorii, excursii, concedii, tabere, weekend, articole despre pescuit, vanatoare, datini, traditii, obiceiuri populare. 100% turism romanesc.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-4-2010 > Vizite: 432
Situată la 90 de km de Bistrita Nasaud, la poalele muntilor Rodnei, Poiana Zanelor este locul ideal pentru a petrece weekendul, vacanța sau concediu. Complexul dispune de 8 pensiuni, cu o capacitate de 300 de locuri de cazare precum si un restaurant cu capacitate de 260 de locuri, 2 sali de conferinta. Pentru doritorii de relaxare stațiunea pune la dispoziție piscina interioara si exterioara, sauna, masaj, pentru cei dinamici exista sporturi cu multa adrenalina precum: tiroliana, mersul pe franghii, paintball, panouri de catarari, iar pentru iubitorii de activitati: biliard, tenis de masa, trasee prin muntii, teren sport, curse cu ATW-uri.
Detaliu Site > Adaugat la: 25-8-2010 > Vizite: 378
Societatea noastra, detine in prezent Baile Sarate Costiui. Am preluat staţiunea pentru a face aici o bază de tratament. La multe din elementele compoziţiei, concentraţia apei este mai bună decât a apei din Marea Moartă. Studiul proprietăţilor apei a fost realizat în Tel Aviv şi este garantat. Deocamdată, investiţia se face din bani proprii, dar speram să obtinem şi finanţare din fonduri europene. Vom construi un cabinet medical, dotat cu toată aparatura pentru fizioterapie şi tratament balnear, vom mansarda clădirea existentă şi vom exploata peisajul natural şi aerul ozonat, pentru cure medicale. Investiţia totală ar fi de aproximativ 7 milioane euro şi se va finaliza în cinci ani.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-6-2013 > Vizite: 333
Pagini: 2
1 2 ultima