Director Web: Turism > Moteluri
Fa-ti vacanta sau week-end-ul o experienta de neuitat! Cazerea in camere single, duble si apartamente, complet utilate si la standarde Europene. Savureaza traditia si confortul unui hostel de 3 stele si bucura-te de o atmosfera dinamica si eleganta!
Detaliu Site > Adaugat la: 27-11-2009 > Vizite: 652
Situat in frumoasa zona a Tasnadului, Motelul Biamin va ofera o alternativa de a va petrece un sejur placut bucurandu-va de serviciile oferite: conditii excelente de cazare in camere cu dotari moderne, parcare supravegheata video, loc de joaca pentru copii. Deasemenea va puteti bucura de calitatile terapeutice ale apei termale in complexul de piscine.
Detaliu Site > Adaugat la: 23-3-2012 > Vizite: 462
Va invitam intr-o zona linistita, recunoscuta pentru cel mai curat aer din Romania, departe de agitatia oraselor, dar aproape de Predeal si Brasov, departe de civilizatie, dar chiar in mijlocul ei.
Va invitam intr-un complex motelier dotat cu toate cele necesare unui sejur relaxant si revigorant: camere curate si spatioase, telefon, televizor, internet wireless, sauna, sala fitness, restaurant cu mancare delicioasa, bar deschis pana la ultimul client, terasa, biliard, tenis de masa, spatiu amanajat pentru gratar, parcare generoasa, dar si loc de joaca pentru copii. De asemenea, puteti beneficia de acces gratuit la sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri, dotata cu videoproiector si flipchart, iar pentru grupuri organizate (team-building, intalniri de afaceri, conferinte, seminarii) beneficiati de un discount de 10% din tariful de receptie.
Detaliu Site > Adaugat la: 24-3-2013 > Vizite: 350
Hotel Aldi va propune camere spatioase si confortabile precum si amabilitatea unui personal bine calificat ca garantie pentru un sejur reusit. Va punem la dispozitie 68 de locuri de cazare repartizate in 14 camere duble twin, 14 camere duble matrimoniale, 2 camere triple, 2 camere single si un apartament, dotate cu mobilier din lemn masiv, bai proprii, incalzire centrala, minifrigider, Tv cablu, fiecare camera avand balcon propriu.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-8-2016 > Vizite: 121
Pagini: 1
1