Subcategorii Transport:
Inchirieri  Marfa  Persoane 
Suntem o firma de transport din Iasi, care va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii, menite sa transforme colaborarea noastra intr-un real succes ! Servicii de Transport Marfa, Transport Mobila, Transport Moloz si Mutari Mobila.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 6-11-2016 > Vizite: 35
Transport persoane Romania Italia la cel mai inalt standard de confort. EuroAndra va ofera si serivcii de inchirieri autocare si preluare colete.
Categorie: Transport
Subcategorie: Persoane
Detaliu Site > Adaugat la: 1-11-2016 > Vizite: 46
Suntem o compania autorizata in transport de caini si pisici. Transportul international se efectueaza numai in sistem traces iar echipa noastra este instruita si autorizata pentru efectuarea transportului in cele mai bune conditii. In timpul cursei toate animalele sunt hranite de catre personalul nostru si scosi afara in lesa. Tot personalul nostru se asigura ca toate animalele sa ajunga in siguranta la destinatie.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 21-10-2016 > Vizite: 76
MEN TOUR este o firma de transport international care vine in sprijinul dvs. pentru a pastra o permanenta legatura cu cei dragi. Activitatea noastra este transportul de persoane, colete si masini pe platforma din Romania in Anglia si retur.
Categorie: Transport
Subcategorie: Persoane
Detaliu Site > Adaugat la: 21-10-2016 > Vizite: 49
BauRent isi desfasoara activitatea in domeniul logisticii de mare tonaj. Firma noastra presteaza servicii conexe agabaritice. Ne ocupam de proiecte ample de ridicare de personal si materiale de constructii (sau componente industriale) la inaltime. Competentele noastre incep cu incarcarea si transportul pieselor cu gabarit depasit, continua cu descarcarea si se incheie cu punerea acestora pe pozitie. Prezentam servicii industriale customizate dupa nevoile clientilotr nostri: Fie ca este vorba de un proiect scurt sau lung, simplu sau foarte complex, in BauRent gasiti partenerul dumneavoastra de incredere! Fie ca doriti sa ne incredintati intreaga logistica sau doar o parte specialistii nostri va stau in permanenta la dispozitie cu urmatoarele servicii: Inchirieri/vanzari intreaga gama de nacele si platforme destinate lucrului la inaltime;Inchirieri/vanzari automacarale si macarale mobile de mare si mic tonaj;Transporturi grele si agabaritice in regim national si international;Relocari industriale.
Categorie: Transport
Subcategorie: Inchirieri
Detaliu Site > Adaugat la: 20-10-2016 > Vizite: 49
SC WALTRANS SRL efectueaza transport de #PERSOANE #COLETE si #MASINI PE PLATFORMA PECARI ZILNICE DIN ROMANIA SI DIN GERMANIA
Pe cele mai bune rute ROMANIA - GERMANIA - TUR-RETUR
De la adresa la adresa - ( door to door )
Efectuam transport de persoane prin curse sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural
Taseele sunt usor flexibile, reusind astfel sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri.
Transportul se realizeaza cu microbuze moderne de 8+1 locuri
Pe parcursul calatoriei o sa beneficiati de conditii ce va asigura tot confortul dorit :
- scaune individuale reglabile
- aer conditionat
- spatiu pentru bagaje
Pentru noi si clientii nostri distantele nu mai sunt o problema, deoarece cursele sunt extrem de rapide si se desfasoara in conditii de maxima siguranta
Pentru detalii suplimentare sau rezervari ne puteti contacta la nr :
Ro 0767943141
Ge 004915145272210
https://www.facebook.com/waltransport.ro/
https://www.facebook.com/groups/272718486419855/
Categorie: Transport
Subcategorie: Persoane
Detaliu Site > Adaugat la: 10-10-2016 > Vizite: 70
Consultanta ADR in manipulare, depozitare si transport marfuri periculoase. Atestat transport marfa periculoasa, atestat ADR. Consultant ADR pentru transport marfa ADR, transport ADR. Atestat transport marfa pret.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 4-10-2016 > Vizite: 55
Fiecare vehicul detine aparat POS (Point of Sale) pentru plata calatoriilor cu carduri VISA, MASTERCARD si AMERICAN EXPRESS. La cererea ta, in orice vehicul poti plati cashless, direct la sofer, prin aplicatia mobila PayPal de pe telefonul tau.
Categorie: Transport
Subcategorie: Persoane
Detaliu Site > Adaugat la: 15-9-2016 > Vizite: 50
Aveti un caine care necesita sa fie transportat la nivel international si doriti un serviciu specializat, pentru a scapa de grijile specifice? Ati ajuns exact unde trebuie! Compania noastra va pune la dispozitie intreaga experienta acumulata in ultimii ani, in numeroase transporturi de caini realizate in tari precum Austria, Olanda, Franta, Belgia, Germania sau Marea Britanie.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 7-9-2016 > Vizite: 70
Suntem o firma specializata in transportul animalelor de companie, in special in transportul cainilor si pisicilor. Mijloacele de transport sunt utilate cu instalatii de climatizare automate, care asigura pe perioada transportului un climat optim pentru micutele animale.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 7-9-2016 > Vizite: 68