Subcategorii Transport:
Inchirieri  Marfa  Persoane 
Prin Sky Rent a Car va oferim servicii de inchirieri masini, platforme si remorci la preturi pentru toate buzunarele si va oferim un raport foarte bun calitate/pret.
Doar la Noi puteti gasi oferta potrivita pentru persoane juridice si fizice, respectiv pentru cetateni straini sau romani pe perioade lungi de timp cu posibilitatea de negociere a tarifelor.
Sky Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini, platforme si remorci la preturi pentru toate buzunarele cu un raport foarte bun calitate/pret.
Doar la Noi puteti gasi oferta potrivita pentru persoane juridice si fizice, respectiv pentru cetateni straini sau romani pe perioade lungi de timp cu posibilitatea de negociere a tarifelor.
Categorie: Transport
Subcategorie: Inchirieri
Detaliu Site > Adaugat la: 24-6-2017 > Vizite: 46
Alege servicii de inchirieri auto ( masini ) de pe cea mai ofertanta platforma in domeniu auto. Indiferent ca te aflii in localitatile unde cunosti totul sau esti in orice oras din tara, alege un serviciu de inchirieri auto ( masini ) de incredere. Avem parteneri de incredere in acest domeniu in toata tara dar si in intreaga Europa. Indiferent ca ai un buget limitat sau banii nu sunt o problema, poti alege sa apelezi la companii de inchieri auto ( masini ) cu toata increderea.
Categorie: Transport
Subcategorie: Inchirieri
Detaliu Site > Adaugat la: 13-6-2017 > Vizite: 78
Prin gama larga de produse de Transport Maritim ce acopera diferite tipuri de echipamente si servicii de consolidare, ne asiguram ca transportul dumneavoastra ajunge la locul potrivit, la timpul potrivit, intr-un mod rentabil pentru afacerea dumneavoastra
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 5-6-2017 > Vizite: 49
Apeleaza la servicii de transport de calitate cu Taxi Mys pentru municipiul Onesti. Cu noi mergi oriunde si esti in siguranta
Categorie: Transport
Subcategorie: Inchirieri
Detaliu Site > Adaugat la: 24-5-2017 > Vizite: 77
SC executa transport rutier de marfa in judetul Cluj la preturi negociate cu fiecare client.Transportam orice e nevoie: mobila, moloz, nisip, colete, bagaje, materiale de constructii, agregate de balastiera, resturi vegetale din gradini si spatii verzi, echipe de muncitori, electrocasnice, etc.Cautam colaboratori pe partea de distributie, aprovizionare sau colectare in judetul Cluj. Inchiriem autoutilitara basculabila de 2 mc cu sofer. Oferim seriozitate si punctualitate, program non-stop.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 5-4-2017 > Vizite: 67
Ai nevoie de un transfer aeroport sigur si rapid? Iti doresti sa calatoresti in cele mai bune conditii si sa scapi de grija unui drum obositor? Vrei sa inchiriezi o masina pentru un eveniment? Solutia potrivita este Transfero, iar dovada perfecta sunt cei peste 100.000 de clienti pe care am reusit sa ii multumim pana in prezent.
Cu o vechime de peste 3 ani in domeniul transportului de persoane, Transfero pune la dispozitie o gama variata de servicii in acest sens, fie ca este vorba despre transfer aeroport Otopeni si retur, inchirieri autocare sau despre transfer privat. Pentru a satisface toate preferintele si cerintele tale, avem un parc auto format din peste 80 de autovehicule moderne, de la microbuze Mercedes de 7, 8 sau 19 locuri, pana la autocare incapatoare cu 49, 53 sau 55 de locuri. Toate acestea sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si dispun de spatiu suficient pentru bagaje, astfel incat tu sa ai parte de o calatorie placuta din toate punctele de vedere
Categorie: Transport
Subcategorie: Persoane
Detaliu Site > Adaugat la: 24-3-2017 > Vizite: 53
Transport Persoane-VreauTransport.com ofera cele mai populare trasee de transport persoane,colete sau automobile pe platforma in Europa.Trasee includ Romania - Anglia, Romania - Germania, Romania - Spania, Romania - Italia, si alte capitale mari in Europa.Soferii nostri sunt experimentati si asigura transport in siguranta la destinatie.
Categorie: Transport
Subcategorie: Persoane
Detaliu Site > Adaugat la: 6-3-2017 > Vizite: 66
Radacini Equipment vinde, inchirieaza si repara stivuitoare, telehandlere, buldoexcavatoare si transpaleti. Avem in stoc utilaje noi si second hand. Asiguram garantie la toate produsele noastre. Va finatam proiectele, colaborand cu toate firmele de leasing. inchiriem pe termen scurt si lung ( Long time rental).
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 28-1-2017 > Vizite: 81
Mutare-Sigura.ro va ofera o gama larga de servicii in concordanta cu ceea ce dumneavoastra ne cereti: demontare/montare mobilier, protectia mobilierului cu folie stretch, folie buble si paturi speciale destinate mutarilor de mobila, impachetarea/despachetarea profesionala a bunurilor dumneavoastra, transport catre noua locatie, servicii de organizare a spatiului din locuinta/office.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 12-1-2017 > Vizite: 73
Acum este mult mai usor sa expediezi un colet atat in tara, cat si in strainatate, totul cu ajutorul AllPacka, o firma nou, alcatuita din angajati tineri, experimentati si dornici de munca, care isi doresc sa faca performanta in acest domeniu. Printre tarile in care se pot face expeditii de colete se numara Romania, Ungaria, Grecia, China, Bulgaria, Elvetia, Sua, Suedia, Australia, Marea Britanie, Austria, Germania, Italia, Belgia, dar si multe altele.
Categorie: Transport
Subcategorie: Marfa
Detaliu Site > Adaugat la: 8-1-2017 > Vizite: 92