Ferma Piscicola Slavesti vinde puiet si peste viu crap, fitofag, novac si c-teno pentru balta de pescuit, comerializare si consum propriu. Pentru pestele cumparat de la ferma noastra se asigura transport GRATUIT hidrobion.
Categorie: Sport
Subcategorie: Pescuit
Detaliu Site > Adaugat la: 8-6-2017 > Vizite: 52
Cursuri inot de initiere si perfectionare pentru copii AQUIS BUCURESTI.
Categorie: Sport
Subcategorie: Diverse Competitii
Detaliu Site > Adaugat la: 10-5-2017 > Vizite: 59
Nume Firma: Real Sports
Tel: 0736038262
Adresa: Iasi, Romania
Cod Postal: 700750
SITE: http://www.realsports.ro
Categorie: Sport
Subcategorie: Culturism-Fitness
Detaliu Site > Adaugat la: 1-5-2017 > Vizite: 56
In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport. De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Sport Pentru Toti - de unde vine si numele pe o limba universala "Sport For All". Printre misiunile clubului noastru as aminti cresterea a noi generatii de sportivi in fotbal, inot, schi alpin, tenis de camp, atletism, ciclism, drumetie. Obiectivul asociatiei este pregatirea copiilor intr-un cadru organizat si chiar daca nu vor ajunge toti sportivi de performanta suntem convinsi ca prin practicarea unei ramuri de sport copiii vor fi mai sanatosi, frumosi si mai ales educati. Un alt scop de-al nostru este de a sprijini orice alta activitate bazata pe sport cu ideea de a dezvolta mentalitatea oamenilor spre miscare, adica spre sănătate.
Categorie: Sport
Subcategorie: Fotbal
Detaliu Site > Adaugat la: 9-4-2017 > Vizite: 64
Look TV este o televiziune națională cu sediul în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca. Look TV e un post de divertisment, care, de asemenea, transmite meciurile din prima ligă fotbalistică a României, dar și din alte campionate puternice.
Categorie: Sport
Subcategorie: Fotbal
Detaliu Site > Adaugat la: 6-4-2017 > Vizite: 66
Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală. Are o experiență de 25 de ani în industria jocurilor de noroc, cu peste 2.200 de puncte de lucru în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, acum si in Romania, ajungand astfel la peste 3.500 de angajați. Fortuna se distinge prin diversitatatea tipurilor de pariuri și bonusurile disponibile, seriozitate și promptitudine la plata câștigurilor.
Categorie: Sport
Subcategorie: Diverse Competitii
Detaliu Site > Adaugat la: 28-2-2017 > Vizite: 95
Site cu si despre pescuit, dedicat pescarilor sportivi din Romania si nu numai. Pe Crapmania esti la curent cu cele mai noi stiri, sfaturi, trucuri, dar si tehnici de pescuit. Aici gasesti si informatii despre competitiile din domeniu, dar si secrete relatate de pescarii de elita.
Categorie: Sport
Subcategorie: Pescuit
Detaliu Site > Adaugat la: 16-2-2017 > Vizite: 59
Va invitam la AeroSquash, in Baneasa, sa va petreceti o parte a timpului liber in atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru, acolo unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum si preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfecta.
Categorie: Sport
Subcategorie: Diverse Competitii
Detaliu Site > Adaugat la: 2-2-2017 > Vizite: 75
Magazin arme airsoft ce se ocupa cu comercializarea produselor de agrement de tip arme airsoft ce nu necesita permis sau autorizatie.Vindem http://www.airsoftieftin.ro/Pistoale-airsoft orice model Colt, Kalashnikov, M4, Glock. Doar pentru cei peste 18 ani
Categorie: Sport
Subcategorie: Diverse Competitii
Detaliu Site > Adaugat la: 21-11-2016 > Vizite: 131
BODYRESIZE 56 DAYS CHALLENGE este cel mai eficace program de transformare corporala , combina ambele ramuri ale unui stil de viata sanatos ,antrenamente personale individualizate impreuna cu un plan alimentar personalizat.
Categorie: Sport
Subcategorie: Alpinism
Detaliu Site > Adaugat la: 10-11-2016 > Vizite: 100