Director Web: Sport > Pescuit
Hibiscus Sport – Echipamente pentru sporturi nautice : caiace, barci de pescuit si agrement, windsurf, kitesurf. Costume de neopren,veste de salvare, padele, rucsaci impermeabili, accesorii windsurfing si kiteboarding. Inchiriere caiace, teambuilding.
Detaliu Site > Adaugat la: 4-5-2007 > Vizite: 1425
Asociatia Prieteni Pescari incurajeaza pescuitul sportiv, asigura climat pentru dezvoltarea acestui sport, studiaza si monitorizeaza speciile de pesti pe cale de disparitie
Detaliu Site > Adaugat la: 20-10-2006 > Vizite: 1312
Prezinta articole si accesorii pentru pescuit: mulinete, undite, momeli, carlige; camping: corturi, lanterne, imbracaminte, mobilier; barci si motoare.
Detaliu Site > Adaugat la: 2-10-2007 > Vizite: 1067
Situl de Pescuit sportiv va ofera noduri pescaresti animate, retete de nade si momeli, tehnici de pescuit, descriere specii de pesti, locuri de pescuit cum ar fi balti lacuri, totul despre pescuitul la rapitori si pescuitul la crap.
Detaliu Site > Adaugat la: 21-10-2008 > Vizite: 1055
pescuit la crap pentru mureseni si nu numai
Detaliu Site > Adaugat la: 25-8-2010 > Vizite: 832
ghidul online de pescuit. totul despre pescuit si chiar mai mult: locatii de pescuit din tara, harti si coordonate gps pentru acces la locurile de pescuit, cazare in imprejurimile locurilor de pescuit, comentariile pescarilor etc.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-4-2010 > Vizite: 737
Site despre si cu pescuit. Date complete despre toate baltile de pescuit din Romania, actualizate lunar. Concursuri de pescuit, calendar pentru concursuri si inscrieri. Fir intins!!
Detaliu Site > Adaugat la: 16-3-2011 > Vizite: 705
Am adus in exclusivitate pe piata romaneasca plase de pescuit din nailon multifilament “SILKY NET”. Din punct de vedere calitativ acest tip de plasa pescareasca se incadreaza in categoria premium. Este confectionata in Japonia de catre cea mai mare firma de profil din lume. Sunt putine companii care o produc si este foarte apreciata printre pescarii cunoscatori. Aceasta plasa de pescuit este folosita atat in pescuitul marin, cat si in ape dulci, pe rauri si lacuri.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-7-2013 > Vizite: 600
Societatea DRILLMANIA are domeniul principal de activitate fabricarea de momeli si nade pentru pescuit. Dorim sa promovam cele mai potrivite produse destinate atat pescarilor impatimiti cat si celor incepatori.
Detaliu Site > Adaugat la: 4-2-2010 > Vizite: 550
Articole pescuit de calitate la preturi oneste. Comercializam articole pescuit de la mai multe firme renumite, articole pescuit Crap expert pentru toti pescarii. In magazinul online crapexpert gasiti lansete, lansete crap expert, mulinete crap, mulinete match, vergi, articole pescuit crap expert, fire pescuit, articole pescuit stiuca si multe altele. Va asteptam.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-11-2010 > Vizite: 529
Pagini: 4
1 2 3 4 ultima