Director Web: Sport > Alpinism
La noi puteti gasi o gama variata de corturi pentru camping si alte accesorii utile pentru drumetiile dumneavoastra. Va oferim corturi de calitate la cele mai bune preturi
Detaliu Site > Adaugat la: 24-4-2009 > Vizite: 938
Totul despre alpinism si escalada in Romania, realizari, premiere, performante sportive, dry-tooling, ice climbing, bouldering, topo-uri, noutati, panouri de escalada.
Detaliu Site > Adaugat la: 27-11-2008 > Vizite: 893
Ture de aventura: rafting, caiac-canoe, alpinism, speologie, canyoning, scufundari, parapanta, parasutism, paintball
Detaliu Site > Adaugat la: 26-2-2010 > Vizite: 723
Magazin snowboard, echipament ski, snowblades, patine gheata, boots, snowboard, legaturi, ski, clapari, ochelari ski, casca snowboard toate la SnowSports.ro
Detaliu Site > Adaugat la: 22-11-2009 > Vizite: 685
Mese de biliard rustice ideale pentru ambianta camerei sau a localului. Asamblate manual, din busteni sau stejar masiv, fiecare masa fiind unicat.
Detaliu Site > Adaugat la: 31-1-2011 > Vizite: 591
Magazin on line destinat jocurilor de airsoft, jocurilor cu caracter militar, magazine cu surplusuri militare, magazine cu haine camuflaj, haine de vanatoare, haine de pescuit, lanterne, cutite si bricege, sepci si palarii, veste tactitce, veste airsoft, veste jandarmerie,
Bocanci si pantofi, genti si rucsaci, tocuri pistoale, arme airsoft, replica airsoft, pistoale airsoft, gaz airsoft, magazin airsoft bucuresti, magazin airsoft cluj, gaz airsoft, lanterne tactice, lanterna camping, corturi.
Detaliu Site > Adaugat la: 24-4-2010 > Vizite: 516
Ski4Fun este o echipa de instructori de ski profesionisti ce ofera lectii de ski in Romania, lectii de ski in Franta, lectii de ski in Austria si in Italia.
Echipa ski4Fun este formata din instructori profesionisti de ski si snowboard, atestati international si ofera lectii de ski pentru incepatori, lectii de ski pentru avansati, lectii de snowboard pentru incepatori, lectii de snowboard pentru avansati.
Detaliu Site > Adaugat la: 24-2-2011 > Vizite: 438
Asociatia Oxigen este o organizatie unica, non-profit destinata promovarii spiritului ecologic si sensibilizarii tinerilor in problemele de mediu. Asociatia Oxigen crede ca o astfel de viziune poate deveni reala numai daca TU ai toate resursele necesare si credinta intr-un mod de viata mai oxigenat. Te incurajam si te sustinem in asumarea activa si responsabila a rolului de promotor al schimbarii pozitive si durabile la nivel cultural si educativ. Activitatile Asociatiei Oxigen se indreapta in 3 mari directii:
- promovarea turismului ecologic, ca o experienta sigura si durabila;
- respectarea interesului cu privire la protectia mediulului inconjurator, calitatea vietii si acordarea unei atentii deosebite ariilor protejate ocrotite de lege;
- stimularea tinerilor in actiuni de voluntariat – ca instrument de educatie non-formala .
Detaliu Site > Adaugat la: 4-9-2012 > Vizite: 381
Camping-Outdoor este un magazin ce ofera o gama larga de echipamente pentru vanatoare, camping sau alte activitati outdoor. La noi puteti gasi atat imbracaminte specifica oricarui anotimp pentru activitati outdoor cat si echipamente pentru vanatoare.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-1-2014 > Vizite: 357
Magazinul online 360SPORT a luat fiinta din dorinta de a facilita pasionatilor de sport accesul la branduri precum: DEXTRO, ATTA, SUUNTO, VICTORINOX, COMPRESSPORT, MONTANE, INOV-8, GRIVEL, LA SPORTIVA, PINGUIN, MAMMUT si multe altele.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-12-2013 > Vizite: 353
Pagini: 2
1 2 ultima