Director Web: Social > Institutii
Primaria Dorna Arini implementeaza proiectul Dezvoltare resurse umane şi meşteşuguri în comuna Dorna Arini, jud. Suceava si ofera Formarea a unui numar de 60 de persoane in urmatoarele meserii: Zidar –pietrar –tencuitor, Timplar universal, Mestesuguri
Detaliu Site > Adaugat la: 28-8-2013 > Vizite: 1269
Partidul Republican, prin politica promovata, va determina ca statul de drept prin puterile sale reprezentative (legislativa, executiva, judecatoreasca) sa garanteze respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale romanilor.
Detaliu Site > Adaugat la: 25-4-2007 > Vizite: 1212
Site-ul politiei de proximitate din Iasi.Contine datele de contact ale politistilor de proximitate, zonele de responsabilitate ale acestora, materiale de prevenire, sectiune divertisment, informatii utile, legislatie, activitatile politistilor de proximitate.
Detaliu Site > Adaugat la: 4-6-2007 > Vizite: 1078
Birou de Mediere, Medietor Ion Dedu, Medierea Conflictelor in Afaceri, Medierea in cazul Conflictelor Penale, Medierea in cazul Litigiilor de Munca, Mediere Familiala MediereInRomania.ro
Detaliu Site > Adaugat la: 1-11-2008 > Vizite: 1011
Caminul de batrani Casa Snagov este locul pe care si-l doreste orice persoana in varsta chiar si pentru tot restul vietii, ingrijirea este asigurata de personal medical specializat cu un inalt grad de calificare, cadru natural deosebit ferit de zgomot si poluare
Detaliu Site > Adaugat la: 27-3-2009 > Vizite: 957
Cabinet avocatial specializat in drept penal, localizat in Oradea, jud. Bihor, va reprezinta in orice tip de servicii legate de dreptul penal
Detaliu Site > Adaugat la: 6-10-2009 > Vizite: 716
Cabinetul de avocat Amuza Adrian ofera consultatii si servicii juridice in spete de Drept Comercial, Civil, Familial, Administrativ. Va asteptam !
Detaliu Site > Adaugat la: 16-3-2011 > Vizite: 663
PresedinteleRomaniei.ro este un portal destinat tuturor celor ce s-au saturat sa fie ignorati si vor sa ia atitudine. Inregistrati-va, scrieti ce va apasa, dati de stire tuturor iar noi vom face tot posibilul sa fiti auziti. E timpul ca societatea romaneasca sa constientizeze ca este stapana propriului destin si sa actioneze responsabil.
Detaliu Site > Adaugat la: 13-8-2012 > Vizite: 574
Directia de Evidenta a persoanelor Iasi a fost infiintata ca serviciu public de interes judetean cu personalitate juridica, prin reorganizarea serviciului de stare civila din aparatul propriu al Consiliului Judetean Iasi si a formatiunii teritoriale de evidenta informatizata a persoanei.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-11-2013 > Vizite: 562
Reteaua ONESP isi propune cresterea capacitatii organizatiilor neguvernamentale din judetele Neamt, Bacau, Suceava si Iasi de a colabora cu institutiile administratiei publice locale si judetene din judetele Neamt, Bacau, Suceava si Iasi.
Detaliu Site > Adaugat la: 5-7-2013 > Vizite: 554
Pagini: 2
1 2 ultima