Director Web: Social > Asociatii
Avand sprijinul unui grup economic puternic, Fundatia RTC si-a propus o implicare constanta in cresterea gradului de cultura si civilizatie a comunitatilor in care traim si ne desfasuram activitatea de zi cu zi
Detaliu Site > Adaugat la: 7-2-2007 > Vizite: 1389
E-mariage – Cel mai complet portal de nunti. Aici veti putea gasi: lista actualizata zilnic cu toti furnizorii de servicii pentru nunti si toate agentiile organizatoare; premii in valoare de zeci de mii de euro, concursuri si forum; cel mai bun comparator de preturi din industria nuntilor.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-11-2006 > Vizite: 1370
Asociatia ASCENDENT ofera servicii de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara in Centrul de zi din comuna 1 Decembrie si Centrul de zi din comuna Copaceni, jud. Ilfov.
Detaliu Site > Adaugat la: 19-3-2008 > Vizite: 1176
Casa de Ajutor Reciproc Mileniul III Botosani este o asociatie obsteasca, fara scop patrimonial, non-profit, creata pe baza liberului consimtamant si vointei de asociere a membrilor asociati ai acesteia si are ca scop dezvoltarea legaturilor de solidaritate, sprijin si intrajutorare materiala a membrilor sai, prin constituirea de economii cu dobanzi bune si acordarea de imprumuturi in conditii avantajoase.
Detaliu Site > Adaugat la: 23-1-2007 > Vizite: 1171
Organizatia studenteasca DaAfaceri este un ONG ce are ca obiectiv sprijinirea tinerilor cu potential care doresc sa intre in mediul de afaceri autohton. Proiectele pe care le organizam de 4 ani pun fata in fata oameni de succes si studenti interesati de a dobandi experienta si aptitudini noi.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-12-2006 > Vizite: 1163
A.M.C.C. Centrul Crestin Sibiu este o asociatie non-profit care desfasoara activitati de natura spiritual-cultural-pedagogica, precum si socio-umanitare. Domeniul spiritual-cultural-pedagogic cuprinde activitati care au ca scop principal promovarea valorilor crestine in randul populatiei orasului Sibiu: actiuni sportive, culturale, consiliere psihologica, organizarea de tabere, excursii, conferinte pe diferite teme, cursuri de alfabetizare si alte activitati. Domeniul socio - umanitar cuprinde activitati de ajutorare a celor nevoiasi, precum si actiuni de binefacere conduse in spitale, orfelinate, aziluri de batrani, asistenta sociala la domiciliu, consultatii medicale si altele.
Detaliu Site > Adaugat la: 23-2-2011 > Vizite: 1156
Vrei sa lupti impotriva hotiei, fraudei si ignorantei? Alatura-te echipei ANCHETE.COM!
Prin munca pe care o depunem urmarim sa ajutam oamenii care au probleme si care au nevoie de ajutor, urmand principiul nostru " Fara minciuna, NUMAI ADEVARUL !”
Detaliu Site > Adaugat la: 17-2-2009 > Vizite: 739
ANSDAR - Fondata in 2004, ANSDAR este prima asociatie profesionala care apara interesele firmelor de dezmembrari auto. Din noiembrie 2004 devine membra cu drepturi depline in EGARA.
Detaliu Site > Adaugat la: 2-4-2011 > Vizite: 733
APAF: asociatie creata pentru prevenirea abuzurilor fiscal ale statului roman; lupta impotriva tva imobiliar solicitat abuziv de statul roman; impotriva abuzuri DNA, impotriva abuzurilor guvernamentale.
Detaliu Site > Adaugat la: 13-2-2012 > Vizite: 649
Bun venit pe www.nuntidevis.net, un website care va ofera sfaturi si informatii pentru nunta mult visata. Cu noi te vei putea informa despre rochia de mireasa, tortul de nunta, verighete si multe altele.
Detaliu Site > Adaugat la: 28-5-2012 > Vizite: 625
Pagini: 3
1 2 3 ultima