Director Web: Sanatate si medicina > Spitale
Doctor Ioana Apostolescu medic primar chirurgie plastica si reparatorie,doctor in medicina,activeaza in prezent in cadrul Sectiei de Chirurgie plastica si reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-10-2009 > Vizite: 633
Centrul medical de recuperare psihica, dezintoxicare si ingrijire a persoanelor cu dementa s-a deschis la 1 martie 2010. Cazare,masa, tratament de specialitate, psihoterapie - zilnic, masaj , vizita medicului in fiecare zi, activitati recreative,meloterapie
Detaliu Site > Adaugat la: 5-5-2010 > Vizite: 624
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, informatii utile si transparente pentru pacientii nostri si nu numai. Cunoscut si sub numele de Spitalul Mare sau Spital Municipal Constanta
Detaliu Site > Adaugat la: 7-1-2010 > Vizite: 557
Reforma sanatatii 2012, avantajele asigurariilor de sanatate obligatorii si suplimentare, intrebari si raspunsuri, oportunitatile de castig pentru agentii autorizati Salve.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-12-2011 > Vizite: 437
Spitalul Estet Laser ofera pacientelor sale implanturi mamare de lux. Marirea sânilor cu implanturi mamare consta in introducerea unui implant mamar printr-o insertie cat mai discreta posibil. Femeile pot recurge la implant mamar pentru sâni mai voluminosi. Efectuarea unui implant mamar nu împiedica alaptarea.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-10-2011 > Vizite: 410
Nova Tech Med SRL este o firma care are 11 ani de experienta in distrubutia aparaturii medicale din urmatoarele categorii: analizoare laborator, mobilier medical,materiale sanitare consumabile, instrumentar medical, scaun rotile, pat spital, teste medicale rapide, etc.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-12-2012 > Vizite: 378
Spitalul Estet Laser Medical Center asigura servicii medicale de calitate in multiple specialitati, printre care si operatii de rinoplastie.Rinoplastia sau operatia de remodelare a nasului a devenit una dintre cele mai frecvente interventii chirurgicale din tara noastra. Operatia de rinoplastie e o procedura simpla. Rinoplastia este o tehnica chirurgicala care reda forma naturala a nasului.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-10-2011 > Vizite: 367
Spital specializat in diabet. Sanamed ofera servicii medicale in diabet, nutritie, boli metabolice, geriatrie, ginecologie, cardiologie, neurologie, alergologie, apifitoterapie, endocrinologie, medicina interna, ecografie, oncologie.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-7-2013 > Vizite: 348
Cautarea unui cabinet stomatologic poate sa fie de durata si uneori alegerea nu este cea mai fericita. DentalGrup.ro este aici pentru a iti facilita accesul la cabinete stomatologice de top, unde problemele tale dentare o sa se sfarseasca.
Detaliu Site > Adaugat la: 29-3-2017 > Vizite: 26
Pagini: 1
1