Tratamente naturiste anti calvitie, tratamente pentru regenerarea parului distrus, remedii naturistr impotriva caderii parului. ragenerarea parului dupa vopsiri si decolorari repetate, mentinerea parului sanatos si stralucitor.
Detaliu Site > Adaugat la: 18-3-2007 > Vizite: 1270
Portal de cultura medicala, plante medicinale, sfaturi practice, stiri medicale, publicatii medicale.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-3-2007 > Vizite: 1213
Dictionar de medicamente, dictionar medical online, boli, simptome, interventii, analize medicale, tratamente naturiste, sarcina si nasterea.Desi relatia medic-pacient este relatia ideala in privinta primirii unui sfat competent sau a unui tratament corect, exista nevoia de informare dupa consultatie sau uneori chiar inaintea acesteia. Cu cat esti mai informat cu atat te simti mai sigur pe tine, mai linistit si poti lua hotarari in cunostinta de cauza in privinta sanatatii tale.
Detaliu Site > Adaugat la: 17-8-2007 > Vizite: 1163
Revista Magazin Terapeutic apare lunar 40 pagini 30 000 exemplare la nivel national cu subiecte din medicina alternativa, complementara, ayurbedica, homeopatie, cosmetologie si veterinara.Detalii la 0765 214 354 sau www.magazinterapeutic.ro
Detaliu Site > Adaugat la: 2-1-2007 > Vizite: 1040
Mancare bebelusi, diversificarea alimentatiei, retete culinare pentru bebelusi - Primul ghid simplu si eficient pentru o alimentatie corecta si sanatoasa pentru bebelusi.
Detaliu Site > Adaugat la: 15-5-2007 > Vizite: 961
Uleiurile esențiale nu sunt medicamente, dar se pot folosi atât pentru tratarea unor boli cât și pentru prevenirea acestora. Uleiurile esențiale sunt folosite încă din antichitate și în tratamente de înfrumusețare. Datorită proprietăților benefice uleiurile esențiale au capacitatea de a e induce starea de bună dispoziție.
Detaliu Site > Adaugat la: 28-3-2013 > Vizite: 738
Healthy a avut un impact major asupra tagetului feminin pentru ca a venit in ajutorul acestora cu sfaturile de care aveau nevoie: metode prin care sa isi mentina silueta prin diete sanatoase si un stil de viata adecvat, informatii despre sanatate, modalitati de prevenire a bolilor, dar si de tratare a acestora.
Revista online are un design atractiv si este structurata pe mai multe sectiuni care reprezinta principalele puncte de interes pentru publicul feminin cu varsta medie de 25 ani: dieta si alimentatie, fitness, sarcina, familie, medicina alternativa, frumusete, preventie, stiri, precum si o enciclopedie medicala care reuneste o ampla serie de articole grupate pe specialitati medicale, dar realizate pe intelesul publicului nespecializat
Detaliu Site > Adaugat la: 11-3-2008 > Vizite: 627
Consultati GhidMedicina.ro pentru însusirea de cunostiinte din medicina si sanatate. Aici gasesti articole medicale, si cele mai multe informatii din domeniul medical online.
Detaliu Site > Adaugat la: 5-2-2011 > Vizite: 602
Etigararunway este importator si distribuitor autorizat la nivel national de accesorii si aparate pentru fumat electronic (tigara electronica, e trabuc, e pipa etc)! Produsele Etigararunway ofera posibilitatea sa fumezi mai sanatos sau chiar sa te lasi de fumat cu ajutorul programului nostru!
Detaliu Site > Adaugat la: 8-2-2011 > Vizite: 600
Ajuta o inima.
Campania sociala si medicala nationala.
Stop infarct!
Motto-ul campaniei ‘Ajuta o inima!’
Detaliu Site > Adaugat la: 8-12-2008 > Vizite: 516
Pagini: 8
1 2 3 4 ultima