Tratamente eficiente pentru vitiligo, o boala de piele caracterizata prin pierderea de pigment in anumite zone. Informatii despre imunomodulatoare, terapia cu raze ultraviolete tip B (nbUVB) si despre steroizii topici.
Detaliu Site > Adaugat la: 10-9-2006 > Vizite: 1161
Site-ul Crucii Rosii Romane-Filiala sector 2. Contine articole in domeniul sanatatii, voluntariat, programe si campanii desfasurate de Filiala sicursuri de prim ajutor pentru persoane fizice si juridice.
Detaliu Site > Adaugat la: 27-3-2008 > Vizite: 1050
crucea alb galbena este o fundatie cu scop umanitar caritabil si nonprofit ingrijire medicala la domiciliu crucea alb galbena este o fundatie cu scop umanitar caritabil si nonprofit finantata de cag belgia si de guvernul flamand pana in anul 2001 ingrijire medicala la domiciliu white yellow cross foundation romania
Detaliu Site > Adaugat la: 21-4-2009 > Vizite: 704
Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF), infiintata sub egida Academiei de Stiinte Medicale din Romania, promoveaza si sustine la cel mai inalt nivel probleme extrem de complicate ale medicului de familie, de natura stiintifica si profesionala.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-12-2008 > Vizite: 689
Ascendis este cea mai mare firma de consultanta, cursuri in comunicare, cultura organizationala, invatare accelerata, creativitate si inovatie, management, marketing si negociere si team building din Romania.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-2-2009 > Vizite: 657
Baylor College of Medicine si Universitatea Ovidius organizeaza in perioada 2-4 septembrie 2010 a doua editie a Scolii Internationale cu titlul “Medicina HIV in 2010”. Acesta manifestare stiintifica se va desfasura in sala de conferinte a hotelului Ibis din Constanta si se adreseaza profesionistilor care lucreaza direct sau indirect cu persoane infectate sau afectate de HIV.
Detaliu Site > Adaugat la: 13-1-2010 > Vizite: 610
Azil Batrani Brasov - Centrul rezidential pentru varstnici Maria - Primul centru profesional de profil din Romania"
Detaliu Site > Adaugat la: 15-11-2010 > Vizite: 416
ingrijire la domiciliu, ajutor la domiciliu, servicii medicale cluj, servicii sociale cluj, infirmiere, tratament acasa, menaj, servicii medicale cluj napoca
Detaliu Site > Adaugat la: 6-1-2011 > Vizite: 372
IFRA este un serviciu aerian international de ambulanta, care este specializata in ajutor rapid pentru toate cazurile in regim de ambulanta.
Va oferim toata gama de servici medicale profesionale inclusiv insotirea prin personal specializat.
Detaliu Site > Adaugat la: 19-6-2010 > Vizite: 361
Magazin partener Calivita de produse naturale Calivita. Avem spre vinzare revitalizante produse naturiste pentru slabire sanatoasa precum si dispozitive medicale de inalta performanta. Produsele naturiste Calivita nu contin conservanti sunt obtinute pe cale naturala prin presarea la rece pastrand calitatile unice ale preparatelor naturale au avizul Ministerului Sanatatii din Romania.
Detaliu Site > Adaugat la: 30-9-2011 > Vizite: 297
Pagini: 2
1 2 ultima