Gimnastica medicala,gimnastica de
intretinere,masaj terapeutic,masaj relaxare,tratament
reflexoterapie,masaj anticelulitic,tratament
intepaturi albine,masaj cu gheata,programe
slabit,impachetari cu parargil,diete naturale,masaj cu
miere.
Detaliu Site > Adaugat la: 12-1-2007 > Vizite: 1075
Proprietatile curative ale plantelor medicinale ,ecologie,naturale.Va sunt prezentate cateva proprietati ale plantelor naturale ,ceai,un mod sanatos si natural de a lupta cu bolile
Detaliu Site > Adaugat la: 27-1-2008 > Vizite: 1021
Informatii si actualitati medicale. Proiecte si progrese in cercetarea medicala.
Detaliu Site > Adaugat la: 5-12-2011 > Vizite: 857
Medic primar în Ortopedie și Traumatologie; o autoritate în domeniul tratamentului artroscopic al leziunilor provocate de accidente sportive, al artroplastiei primare și de revizie de șold și genunchi, al chirurgiei genunchiului și al traumatologiei. Specializat în aceste domenii, el efectuează cu succes anual: peste 250 artroscopii de genunchi, cel puțin 15 artroscopii umăr, între 75 și 100 artroplastii totale de șold și genunchi, minim 20 revizii de șold și genunchi, între 40 și 50 reconstrucții ligament încrucișat anterior (LIA), cel puțin 20 Hallux valgus (monturi), peste 50 de osteosinteze fracturi membru inferior și superior.
Detaliu Site > Adaugat la: 17-2-2014 > Vizite: 691
Colegiul Medicilor Neamt - infomatii medicale si administrative.
Detaliu Site > Adaugat la: 2-10-2008 > Vizite: 681
Indiferent daca metoda folosita este cognitiv-comportamentala, psihoterapie scurta, psihodrama, psihoterapie de cuplu, gestalt-terapie, hipnoza sau psihoterapie pozitiva, ea va urmarii sa dezvolte, legatura profunda dintre constient si inconstient si nu va mai permite mecanismelor de aparare, sa blocheze evolutia receptivitatii pentru experienta interioara, care ne ajuta sa ne descoperim la adevarata valoare si care purifica personalitatea la toate nivelurile fiintei.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-1-2009 > Vizite: 651
Comunitate online special creata pentru mamici. Un loc unde mamicile isi impartasesc din experienta despre copii, vorbesc despre sarcina si nastere, se mandresc cu pozele copiilor, isi fac noi prietene si se simt bine in fiecare zi.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-8-2008 > Vizite: 631
Blog despre sanatate si medicina cu informatii in special din domeniul obstetricii (sarcina, nastere etc) si ginecologiei (patologie genitala feminina, anticonceptionale, ciclu mentrual etc). Portia zilnica de medicina.
Detaliu Site > Adaugat la: 18-4-2009 > Vizite: 600
Are you seeking affordable plastic and aesthetic surgery abroad? How about dental treatments or balneary clinics? Intermedline is the solution for all of your problems. Our company works with private clinics from Romania and takes care of all your accommodations.
Detaliu Site > Adaugat la: 12-5-2011 > Vizite: 597
Totul despre sanatate, stiri, evenimente si informatii medicale, sfaturi pentru mamici, forum medical, consultatii online si director de institutii medicale, clinici, cabinete si doctori precum si locuri de munca din diverse domenii medicale
Detaliu Site > Adaugat la: 10-6-2010 > Vizite: 583
Pagini: 6
1 2 3 4 ultima