Subcategorii Muzica:
Artisti  Diverse  Formatii  Portal-Muzica 
Acest post de radio difuzeaza mai multe genuri de muzica: muzica romaneasca, straina, house, club, dance, pop, mix-uri ( set-uri live din partea tuturor dj-iilor ) si multe alte genuri si promite in fiecare zi muzica buna pentru orice varsta. Avem ca scop promovarea tuturor artistiilor care sunt la inceput de drum sau sunt deja in industria muzicala de la noi si din alte tari. Toate piesele pe care le primim din partea voastra intra in playlist.
Categorie: Muzica
Subcategorie: Diverse
Detaliu Site > Adaugat la: 20-6-2017 > Vizite: 25
aducem orice artist la evenimentul tau : inna delia smiley alexandra stan antonia`
Categorie: Muzica
Subcategorie: Artisti
Detaliu Site > Adaugat la: 24-3-2017 > Vizite: 28
La tienda Online de Instrumentos Musicales & Music Accesorios ofrece instrumentos y accesorios para m
Categorie: Muzica
Subcategorie: Portal-Muzica
Detaliu Site > Adaugat la: 14-2-2017 > Vizite: 24
Site de prezentare-Tudor Niculescu, concertist si profesor. Accesand site-ul va veti putea forma o imagine asupra chitarei ca instrument solistic si veti gasi informatii cu privire la diferite servicii oferite: lectii de chitara, evenimente muzicale.
Categorie: Muzica
Subcategorie: Artisti
Detaliu Site > Adaugat la: 14-11-2016 > Vizite: 91
muzica de petrecere si coveruri pentru nunti, petreceri si evenimente private . bucuresti, arges, constanta, brasov, sibiu, galati, braila etc
Categorie: Muzica
Subcategorie: Formatii
Detaliu Site > Adaugat la: 23-8-2016 > Vizite: 95
Formatia Buchet din Bucuresti - este alegerea ideala pentru orice eveniment deosebit din viata dumneavoastra, punem accentul pe Seriozitate, Profesionalism si Experienta in domeniul muzical. Cu un repertoriu bogat si variat, noi aducem buna dispozitie şi veselie în sufletul celor care ne ascultă. Tel: 0764.687.445
Categorie: Muzica
Subcategorie: Artisti
Detaliu Site > Adaugat la: 28-7-2016 > Vizite: 197
Avem in componenta patru divizii distincte: Event plan, Sonorizare, Divertisment pentru copii, Ursitoare
Categorie: Muzica
Subcategorie: Diverse
Detaliu Site > Adaugat la: 13-7-2016 > Vizite: 153
Va doriti o formatie pentru nunta dvs?Diversitatea trupelor aparute in piata de evenimente va bulverseaza si nu mai stiti ce sa alegeti?Doriti sa stiti care ar fi cea mai potrivita formatie pt nunta dvs. sau ce artist se preteaza evenimentului organizat?Noi va oferim solutia,venim in sprijinul dvs.cu oferte pentru toate buzunarele,pentru toti pretentiosii si mofturosii. Selectam foarte atent si testam oamenii cu care lucram si pe care alegem sa ii promovam.Aveti garantia unor profesionisti in domeniu.Cererile de formatii pentru nunta, pe care le primim zilnic sau saptamanal sunt f.multe,dar selectam doar formatiile care intrunesc conditiile mentionate anterior. Suntem o echipa tanara de muzicieni,artisti si manageri cu o experienta de peste 10 ani,in organizarea unei game foarte variate de evenimente.Asa dar experienta,exigenta,seriozitatea si profesionalismul sunt cartea de vizita pe care o prezentam.
Categorie: Muzica
Subcategorie: Formatii
Detaliu Site > Adaugat la: 22-4-2016 > Vizite: 184
Cele mai noi filme online subtitrate fara intreruperi la o calitate superioara aici le puteri gasi .Pe site gasiti filme si seriale hd in cel mai scurt timp de la aparitie.
Categorie: Muzica
Subcategorie: Diverse
Detaliu Site > Adaugat la: 4-7-2015 > Vizite: 343
Cautati o formatie pentru nunta dvs.? Sunteti exigenti si va doriti o muzica de calitate, artisti sau o trupa de coveruri foarte buna? Doriti sa alegeti cea mai buna muzica pentru nunta? Ati ajuns unde trebuie! Exigenta si seriozitatea sunt punctele noastre forte. Suntem o echipa tanara de artisti care ne ocupam cu mare drag de organizarea de evenimente (inca din anul 2007), iar toti clientii care ne calca pragul sunt incantati de amabilitatea cu care sunt intampinati si profesionalismul de care am dat dovada in organizarea evenimentelor. Ne face o deosebita placere sa organizam orice tip de eveniment dar mai ales sa punem la dispozitia dvs.cele mai bune servicii pe parte de muzica. La noi veti gasi o varietate de formatii de primire (cvartet, pian, sax, vioara,harpa etc) dar si cele mai bune formatii de cover (punem accentul pe profesionalism-astfel fiind extrem de selectivi in privinta artistilor pe care ii recomandam).
Categorie: Muzica
Subcategorie: Artisti
Detaliu Site > Adaugat la: 21-6-2015 > Vizite: 335