Director Web: Muzica > Formatii
Cvartetul Arpeggione – o muzicã deosebitã pentru un eveniment special!
Format din patru tinere absolvente ale Universitãþii de Muzicã (Bucuresti ºi Wroclaw), Cvartetul Arpeggione doreºte sã ofere o nouã înfãþiºare modernã, conceptului clasic de cvartet de coarde.
Cvartetul Arpeggione se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte divers, de la muzicã ambientalã, de divertisment, valsuri, tangouri, muzicã de film, Ever-Greens, Pop-Rock, folclor stilizat românesc ºi internaþional, la muzicã jazz sau cafe-concert.
De la data înfiinþãrii, Cvartetul Arpeggione a susþinut peste 300 de recitaluri la diferite evenimente mondene: recepþii, nunþi, cocktailuri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansãri de produse, inaugurãri, conferinþe, târguri, expoziþii, decernãri de premii, simpozioane etc
Detaliu Site > Adaugat la: 19-10-2006 > Vizite: 1459
Sursa ta de RBD. Afla totul despre idolii tai!!! Intra pe cel mai complet site OFICIAL dedicat formatiei RBD si serialului Rebelde. Alatura-te rebeldemaniei! Sa fi fan RBD este un stil de viata!
Detaliu Site > Adaugat la: 1-3-2007 > Vizite: 1367
Trupa noastra este una tanara, dinamica, avand in componenta sa absolventi ai scolilor de specialitate. Oferim un repertoriu bogat, muzica noastra fiind perfecta pentru nunti, botezuri, petreceri private. Raspundem solicitarilor din toata tara in special in zona Bucuresti, Pitesti, Valcea, Arges si zonele apropiate.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-7-2013 > Vizite: 1127
De la vis la realitate !!!
formatie nunti, botezuri bucuresti, pitesti, craiova,valcea...muzica usoara, internationala, populara...!
Detaliu Site > Adaugat la: 8-2-2009 > Vizite: 1029
Formatii de nunta, Formatii pentru nunta, Formatie de nunta, formatii de lautari, taraf de lautari, formatii nunta muzica populara, formatii nunta muzica usoara, solisti muzica usoara, soliste muzica usoara, solisti muzica populara, soliste muzica populara, nunta , organizare, organizari, cvartet muzica clasica, caffe concert, pianist caffe concert, jazz, clasica, sonorizari evenimente festive, sonorizari formatii nunta, sonorizari nunta, sonorizari formatii muzica usoara, paradox, sonorizari formatii muzica populara, formatii muzica de petrecere.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-1-2011 > Vizite: 976
Stelian Petcu Band, cea mai renumita formatie de nunta pentru cel mai important eveniment al dumneavoastra, va ofera servicii de sonorizare, dj, muzica populara, usoara dar si internationala. Va asteptam cu drag!
Detaliu Site > Adaugat la: 24-5-2011 > Vizite: 940
Constantin Bahrin si Formatia Mileniul III din Iasi transmit moldovenilor dar si tuturor romanilor folclorul si cantecul romanesc
Detaliu Site > Adaugat la: 29-7-2009 > Vizite: 901
Scena, sunet, lumini, sonorizare, filmare profesionala sunt doar cateva din serviciile oferite de firma TempleMedia. Echipamente profesionale multimedia pentru evenimentele dumneavoastra de succes.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-3-2009 > Vizite: 823
ASHA Media Events este o agentie specializata in organizarea de evenimente, construita pe baza experientei castigate de-a lungul a 5 ani de evenimente corporate, publice si private la care a participat trupa ASHA.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-6-2009 > Vizite: 768
Formatie pentru nunta sau alta petrecere privata. Nunta este un moment unic în viaţa fiecăruia, iar noi acordăm importanţa cuvenită acestui eveniment astfel încât nunta ta să rămană o amintire de neuitat. Cea mai rentabilă trupă pret-calitate.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-8-2010 > Vizite: 643
Pagini: 4
1 2 3 4 ultima