Director Web: Muzica > Artisti
Oferim DJ si taraf de lautari pentru nunta, botez, petrecere corporate, alte evenimente festive. Sonorizarea si transportul sunt incluse. Bonus - CD cu foto de la petrecerea ta. Detalii despre dotare, experienta si tarife gasiti pe site-ul nostru chefmusic.ro
Detaliu Site > Adaugat la: 25-1-2007 > Vizite: 1451
Cvartet bucuresti, Cvartet de coarde bucuresti, cvartet nunta bucuresti, cvartet evenimente bucuresti, cvartet nunti, cvartet receptie bucuresti, cvartet pentru nunti, cvartet de coarde pentru nunta, cvartet de coarde pentru nunti, cvartet mese festive, formatii nunta bucuresti, cvartet botez bucuresti, cvartet botezuri, cvartet petreceri bucuresti,cvartet expozitii, cvartet ocazii bucuresti, muzica pentru nunta bucuresti, muzica petreceri bucuresti, muzica nunta, muzica de divertisment,formatie nunta, nunti.
Detaliu Site > Adaugat la: 10-4-2011 > Vizite: 857
Petrica Ciobanu - Interpret de Muzica Populara, nascut in Judetul TELEORMAN, domiciliul actual in BUCURESTI, pentru COLABORARI la Diverse EVENIMENTE, SPECTACOLE, ANIVERSARI, PETRECERI PRIVATE - PROGRAM Folclor / Petrecere cu NEGATIVE - CD, LIVE, FORMATIE, TARAF, va rog sa ma contactati la nr. 0721.548.398 ; 0746.687.445, www.petricaciobanu.ro
Detaliu Site > Adaugat la: 18-2-2009 > Vizite: 844
Stiri mondene si noutati din lumea muzicii numai pe mondenmusic.info! Va oferim cele mai noi si interesante informatii din muzica romaneasca si internationala! Asteptam sa ne vizitati!
Detaliu Site > Adaugat la: 12-5-2010 > Vizite: 829
Oferta completa de artisti pentru evenimentul, spectacolul sau concertul dorit o gasiti prin Artisti Concerte Romania. Artisti Concerte Romania – Impresariat artistic, Management artistic , Productie muzicala , Booking artisti, Pr&Promovare, Consultanta specializata - Artisti Concerte Romania – Organizatori Evenimente si Concerte indiferent de natura si anvergura acestora.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-10-2009 > Vizite: 764
Bun venit pe site-ul oficial Adrian Bilt, acesta prezinta informatii despre: biografie, audio, sectiunea de download, o galerie de imagini si link-uri.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-7-2009 > Vizite: 666
Site dedicat artistei Mihaela Runceanu si activitatii fan clubului: biografie, amintiri si interviuri, fotografii din arhiva familiei, evenimente. Muzica romaneasca online : albumul Mihaela Runceanu / Roxana Popescu, videoclipuri si concerte.
Detaliu Site > Adaugat la: 7-10-2010 > Vizite: 629
Anisoara este o cantareata din Pitesti cu un repertoriu foarte variat de muzica pentru nunta, botez si alte evenimente speciale din viata dumneavoastra.
Detaliu Site > Adaugat la: 5-8-2010 > Vizite: 601
Site ce cuprinde stiri, poze, biografii, discografii, filmografii, versuri, portrete si alte informatii utile despre celebritati.
Detaliu Site > Adaugat la: 31-5-2011 > Vizite: 598
Una din cele mai cunoscute formatii de muzica de petrecere, din zona Moldovei si mai ales din Bacau, formatia Siminica are in componenta doua voci de exceptie si instrumentisti de valoare cu o bogata experienta in activitatea lor, care speram din toata inima sa ajunga la sufletul celor ce ne indragesc cantecele.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-3-2011 > Vizite: 556
Pagini: 3
1 2 3 ultima