Imobil situat in Bucuresti, sector 5, compus din 3 (trei) camere si dependinte, avand o suprafata utila de 49,87 mp
Categorie: Internet
Subcategorie: Bloguri
Detaliu Site > Adaugat la: 26-1-2017 > Vizite: 2046
Apartament compus din trei camere si dependinte, cota indiviza din partile si dependintele comune si teren in suprafata in folosinta; S.U CONF. releveu 66,13 mp; balcon 4,14 mp, balcon 3,06 mp; S.T. 73,33; (CFNC.2734)
Categorie: Internet
Subcategorie: Directoare
Detaliu Site > Adaugat la: 23-1-2017 > Vizite: 29
Imobilul situat in Bucuresti, Strada Neajlovului, nr. 76, Sector 1, compus din teren cu o suprafata de 316,mp, si constructia edificata pe acest teren cu o suprafata construita la sol de 59 mp si anexe, identificat cu nr. cadastral 226840 respectiv 226840-C1 si intabulat in cartea funciara nr. 226840, urmarirea imobilului fiind notata in evidentele Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sectorul 1, conf. inch. nr. 76786. Prin prezenta se aduce la cunostinta generala ca in data de 10.02.2017, ora 12:00 va avea loc vanzarea la licitatie publica a imobilului. Pretul de la care incepe licitatia este de 296.149,50 Lei. Vanzarea va avea loc la sediul Biroului Executorilor Judecatoresti Asociati Dorina Gont, Lucian Gont Si Marian Panait din Bucuresti, Bd. Unirii nr.13, bl.2C, sector 4, la data si ora mentionate mai sus
Categorie: Internet
Subcategorie: Promovare
Detaliu Site > Adaugat la: 23-1-2017 > Vizite: 26
Site with information about computers, software, hardware, phones and other high-technology products. You have an opportunity to comment. There is valuable information on how to remove the money. Each rooms you want to be published, you can leave a comment. It will be reviewed and uploaded as soon as possible. Help in the development of the site so as to be useful at all.000
Categorie: Internet
Subcategorie: Gazduire
Detaliu Site > Adaugat la: 8-1-2017 > Vizite: 49
Computer repairing and upgrade.
Data recovery.
Crashed hard disk data recovery
Formatted hard disk data recovery
Hard disk partition recovery
Virus and Spyware removal.
Computer Tune-up.
Data migration from.
Computer sales and service.
Monthly computer maintenance service at your Home and small Business.
10,00000 (TEN LAC) VERIFIED NON-DUPLICATE SALES FOR E-MAIL MARKETING
SEO
E-Mail Marketing Service Provider
Categorie: Internet
Subcategorie: Email
Detaliu Site > Adaugat la: 6-1-2017 > Vizite: 35
Suntem activi din 2012, când am lansat primele servicii web – WebDinasty. Am crescut alături de potenţialul pieţei, conduşi de entuziasmul şi de convingerea că putem oferi servicii web de calitate, în pachete accesibile şi adaptate oricărei afaceri. Suntem specializați în web design, dezvoltare web, publicitate și găzduire web. Testăm și implementăm constant noi soluții și idei, pentru ca dvs. să beneficiați de cele mai bune rezultate.
Categorie: Internet
Subcategorie: Web design
Detaliu Site > Adaugat la: 13-12-2016 > Vizite: 34
Prin Gazduire.ro, Gazduire Web ofera servicii profesionale de gazduire virtuala, colocare servere, servere dedicate, servere virtuale,adresandu-se atat companiilor si persoanelor care doresc un cont de gazduire, precum si celor care doresc sa-si dezvolte propriul serviciu de gazduire web.
Categorie: Internet
Subcategorie: Gazduire
Detaliu Site > Adaugat la: 12-12-2016 > Vizite: 40
Cartea noastră de vizită o reprezintă proiectele realizate și satisfacția oferită clienților. Optăm intotdeauna pentru cele mai bune soluții raport calitate - preț Asiguram servicii complete de web design, SEO, promovare, grafica si hosting.
Categorie: Internet
Subcategorie: Web design
Detaliu Site > Adaugat la: 9-12-2016 > Vizite: 33
Indiferent daca este vorba despre un site personal sau un site business complex, IntelWeb are solutia potrivita nevoilor dumneavoastra. Caracteristicile pachetelor noastre de gazduire si preturile competitive vorbesc de la sine.
Categorie: Internet
Subcategorie: Gazduire
Detaliu Site > Adaugat la: 7-12-2016 > Vizite: 35
Fiecare site realizat si urcat pe internet are nevoie de administrare site, intretinere si actualizare pagini web. Este nevoie ca siteul web sa se menţina actualizat, atat din punct de vedere al codului de programare, cat si al platformei si modulelor ce o ajuta in a desfasura corect segmentul de design si cel de conţinut . Prin actualizarea în mod regulat a siteului se obtine o clasare mai buna pe motorele de căutare, aspect ce duce la creştea numărului de vizitatori al siteului. Cand se face referire la intretinere site, trebuie avuta in vedere si securizarea siteului. Un site care nu este actualizat, este o prada usoara pentru diferse atacuri cibernetice. Mentenanta site reprezinta un serviciu necesar pentru orice tip de firma si site-uri, permitandu-le clientilor sa se dedice activitatii afacerilor detinute. Intretinerea unui site necesita si cunosterea unor tendinte de actualitate in domeniu facand site-ul sa fie intr-o permanenta schimbare ( design, programare etc. ).
Categorie: Internet
Subcategorie: Web design
Detaliu Site > Adaugat la: 1-12-2016 > Vizite: 35