Director Web: Turism > Portal-Turism
Turism virtual - pensiuni, vile ,hoteluri, locuri de cazare la munte si la mare in Romania
Detaliu Site > Adaugat la: 4-2-2007 > Vizite: 1237
Portal turism - Toate unitatile de cazare din Romania la dispozitia Dvs. Portal dedicat atat turistilor cat si proprietarilor de unitati de cazare din Romania
Detaliu Site > Adaugat la: 23-12-2006 > Vizite: 1172
Turism si agroturism in Romania, cazare in toate regiunile tarii, vacanta, munte, litoral, informatii complete, pensiuni, vile, cabane, hoteluri
Detaliu Site > Adaugat la: 16-12-2006 > Vizite: 1165
Primul portal dedicat exclusiv turismului din Romania va prezinta cateva din frumusetile naturii, atractiile turistice si culturale din Romania, multe dintre ele unice, dar si informatii despre transport, masa si cazare
Detaliu Site > Adaugat la: 13-4-2007 > Vizite: 1103
TOPTOUROMANIA - PRIMUL MOTOR DE CAUTARE TURISTICA INTUITIVA DIN ROMANIA
E-Catalogul Operatorilor Turistici din Romania:Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Rent a car, Baruri, Cluburi, Agentii de turism.
Cautare intuitiva in cele mai recente oferte ale agentiilor de turism din Romania indiferent de destinatie.
Galerii de imagini, cereri de rezervare si informatii turistice detaliate.
Totul la un click distanta!
Detaliu Site > Adaugat la: 27-5-2007 > Vizite: 1050
Portal de turism cu informatii utile pentru cei interesati sa viziteze maramuresul. Aici gasiti informatii despre posibilitatile de cazare in hoteluri, pensiuni, moteluri, precum si informatii despre restaurante si alte locatii interesante pentru turisti.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-4-2009 > Vizite: 872
infoTurism.ro este un portal de turism care centralizeaza, intr-un singur loc, informatii de calitate din domeniul turismului: oferte de sejur, cazare, circuite, croaziere si bilete de avion de la toate agentiile de turism din Romania.
Misiunea noastra este, pe de o parte de a ghida utilizatorii portalului infoTurism.ro in procesul de planificare a calatoriilor si vacantelor si, pe de alta parte de a pune la dispozitie operatorilor din turism (agentii de turism, structuri de cazare, transportatori aerieni, transportatori autocar, rent-a-car) o platforma de promovare pentru serviciile lor.
Detaliu Site > Adaugat la: 29-7-2008 > Vizite: 836
BucurestiLive.ro iti ofera o harta interactiva a Bucurestiului si imprejurimi, obiective, locatii, anunturi gratuite si o posibilitate unica de a le vizualiza simultan pe harta.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-11-2008 > Vizite: 782
Pagitur.ro – ghidul calatoriilor tale, de acum si pe Internet: Gaseste hotelul sau pensiunea ideale pentru vacanta ta doar in PagiTur.ro, simplu si rapid!
Detaliu Site > Adaugat la: 15-2-2012 > Vizite: 772
Cazare litoral. Portal turism, prezinta pensiuni, hoteluri, vile, cu informatii detaliate, fotografii, date contact si tarife actualizate.
Detaliu Site > Adaugat la: 4-3-2011 > Vizite: 653
Pagini: 11
1 2 3 4 ultima