Subcategorii Educatie:
Cursuri  Gradinite  Invatamant superior  Licee  Referate  Scoli 
Oferim cursuri de franceza pentru nivel incepator (5 luni, 2 sedinte saptamanale) sau intermediar (conversational). Cursul pentru incepatori este dedicat in principal celor care nu au mai studiat franceza sau au un nivel foarte elementar si doresc sa lucreze sau sa studieze in Franta sau sa obtina un certificat DELF.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 13-9-2017 > Vizite: 35
Learn German online with audio support (pronunciation).
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 1-7-2017 > Vizite: 148
Universitatea Britanica ofera tinerilor din Romania sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Anglia. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons).
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 11-5-2017 > Vizite: 52
Invata engleza in Chisinău in cele mai bune conditii. Afla preturile, vezi raitingul si citeste pe forum recenziile pentru toate scolile de limba engleza.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 10-5-2017 > Vizite: 56
Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 20-4-2017 > Vizite: 68
Certificate Attestation services for embassy & consulate India, UAE, Saudi, Qatar,Oman, Kuwait and from HRD. Degree Certificate attestation Services qatar Embassy or UAE Consulate is also available in major cities in India. Most reliable and leading document HRD, Apostille & attestation office in Qatar
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 5-4-2017 > Vizite: 83
Teme si modele lucrari de licenta si disertatie la comanda/ lucrare de /diploma/proiecte din informatica, pagina web php mysql, site web, webdesign,management, drept, ASE, marketing, psihologie, asistenta sociala, sociologie, aplicatie web, magazine virtual, referate, economie, ase etc
Categorie: Educatie
Subcategorie: Referate
Detaliu Site > Adaugat la: 2-2-2017 > Vizite: 69
Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala. Meditatorii nostri cunosc foarte bine curricula scolara, sunt foarte bine pregatiti si instruiti. Pentru cei pasionati de limbi straine, avem atat profesori nativi, cat si profesori romani, lingvisti de exceptie, care va vor indruma spre insusirea corecta si temeinica a unei limbi straine, sau va vor ajuta in obtinerea unor certificate de tip CAMBRIDGE, IELTS, TOEFL.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 13-1-2017 > Vizite: 98
Cursurile de bucatar organizate de Logics se desfasoara intr-o ambianta foarte placuta si sunt sustinute de profesionisti. Pregatirea practica se face la clientii si partenerii nostrii recunoscuti in domeniu.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 25-11-2016 > Vizite: 154
Programul „Educația – Pașaportul pentru o viață mai bună” își propune să sprijine copiii care doresc inițierea în limbile germană și engleză, aprofundarea cunoștintelor și perfecționarea acestora. Invățarea limbilor străine se va realiza în același timp cu asimilarea partiularităților de cultură.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 10-11-2016 > Vizite: 170