Subcategorii Educatie:
Cursuri  Gradinite  Invatamant superior  Licee  Referate  Scoli 
Teme si modele lucrari de licenta si disertatie la comanda/ lucrare de /diploma/proiecte din informatica, pagina web php mysql, site web, webdesign,management, drept, ASE, marketing, psihologie, asistenta sociala, sociologie, aplicatie web, magazine virtual, referate, economie, ase etc
Categorie: Educatie
Subcategorie: Referate
Detaliu Site > Adaugat la: 2-2-2017 > Vizite: 17
Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala. Meditatorii nostri cunosc foarte bine curricula scolara, sunt foarte bine pregatiti si instruiti. Pentru cei pasionati de limbi straine, avem atat profesori nativi, cat si profesori romani, lingvisti de exceptie, care va vor indruma spre insusirea corecta si temeinica a unei limbi straine, sau va vor ajuta in obtinerea unor certificate de tip CAMBRIDGE, IELTS, TOEFL.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 13-1-2017 > Vizite: 25
Cursurile de bucatar organizate de Logics se desfasoara intr-o ambianta foarte placuta si sunt sustinute de profesionisti. Pregatirea practica se face la clientii si partenerii nostrii recunoscuti in domeniu.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 25-11-2016 > Vizite: 84
Programul „Educația – Pașaportul pentru o viață mai bună” își propune să sprijine copiii care doresc inițierea în limbile germană și engleză, aprofundarea cunoștintelor și perfecționarea acestora. Invățarea limbilor străine se va realiza în același timp cu asimilarea partiularităților de cultură.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 10-11-2016 > Vizite: 102
Pagina Scolii Salsa Rebels din Timisoara. Cursuri de salsa, bachata, kizomba, pachanga si rueda organizate la sediul scolii noastre, intr-un mediu prietenos, alaturi de oameni faini. Detalii despre cursurile scolii noastre, despre petreceri, opinii despre festivaluri, fotografii, clipuri video despre noi si despre salsa in general.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 15-10-2016 > Vizite: 111
Invata limba engleza folosind cursurile gratis audio si verifica cunostintele acumulate utilizand jocurile noastre, special creeate pentru ca tu sa inveti usor si repede o limba straina.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 15-10-2016 > Vizite: 120
Redactare la comanda lucrari de licenta ,proiecte diploma,lucrari de disertatii la comanda.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Referate
Detaliu Site > Adaugat la: 4-10-2016 > Vizite: 182
Pentru a beneficia de ofertele noastre, vizitati chiar acum club-inot.ro. N conditii excelente, intr-un bazin acoperit, utilizand metode moderne si adaptate fiecarui cursant in parte, va invitam sa va petreceti timp de buna calitate in echipa noastra. Experienta in acest domeniu ne diferentiaza de serviciile concurente. In plus, preturile sunt accesibile oricui.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 3-10-2016 > Vizite: 133
Redactam lucrari de licenta, proiecte diploma la comanda, fiecare lucrare este redactata conform cerintelor dvs. Oferim raport de Originalitate
Categorie: Educatie
Subcategorie: Referate
Detaliu Site > Adaugat la: 16-9-2016 > Vizite: 91
Va oferim posibilitate de a realiza chestionare auto drpciv exact ca la examenul auto. Pe langa asta, mai puteti afla informatii utile despre DRPCIV si tot ce tine de auto.
Categorie: Educatie
Subcategorie: Cursuri
Detaliu Site > Adaugat la: 14-9-2016 > Vizite: 121