Director Web: Educatie > Licee
Colegiul Economic Online - portal web educational pentru invatamantul preuniversitar cu profil economic din Romania. Firme de exercitiu, Licee economice, gazduire web, design web. Tranzactii, Banca Virtuala, Livrarie Online. Baia Mare , Cluj , Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Targoviste, Bacau, Iasi, Tulcea, Mehedinti, Maramures, Nitti, Titulescu, Ghica, Partenie, Iulian Pop, Eco Net, Roct
Detaliu Site > Adaugat la: 11-11-2006 > Vizite: 1227
Bacalaureat2007.ro este creat cu scopul de a oferi mai multa informatie si sfaturi tuturor celor implicati in examenul de bacalaureat de anul acesta, elevi, profesori, dar si parinti.
Detaliu Site > Adaugat la: 23-1-2007 > Vizite: 1124
Colegiul National Gheorghe Sincai Bucuresti - informatii utile, istoric, prezentare, contact, informatii despre profesori. Tot aici puteti gasi si cateva cuvinte despre carturarul Gheorghe Sincai.
Detaliu Site > Adaugat la: 9-4-2009 > Vizite: 1070
Aici puteti comanda culegerile de probleme de fizica de Anatolie Hristev pentru liceu si nu numai.
Detaliu Site > Adaugat la: 28-9-2007 > Vizite: 1000
Cea mai mare baza de date dedicata liceelor din Romania - medii si rezultate ale admiterii la liceu, specializari, locuri disponibile si dotari ale liceelor din intreaga tara, aplicatie de calculare a mediei de admitere si de simulare a fisei de inscriere la liceu
Detaliu Site > Adaugat la: 24-6-2010 > Vizite: 720
Albume absolventi - studio foto la tine in clasa. Producator albume absolvire pentru absolventii tuturor ciclurilor de invatamant, de la gradinita, pana la scoala si liceu. 10 ani de experienta. AlbumeAbsolventi.ro va va ajuta ca pretioasele amintiri din ziua absolvirii sa le puteti pastra in paginile unui album de fotografii personalizat, frumos tiparit si legat. Albumele de absolvire sunt concepute pentru absolventii ciclurilor de invatamant, gradinita, clasa a IV-a, clasa a VIII-a sau clasa a XII-a. Albumele de absolvire sunt realizate durabil din materiale de foarte buna calitate, conferindu-le acestora eleganta, stil si unicitate. Puteti alege dintr-o mare varietate de modele, tipuri, dimensiuni, design-uri de pagina etc.
Detaliu Site > Adaugat la: 29-10-2010 > Vizite: 654
Atestate unice la informatica de cea mai buna calitate, insotite de documentatii personalizate dupa modelul oferit de Ministerul Educatiei.Servicii complete de web development care includ alegerea numelui pentru domeniu, achizitia domeniului si hostingului, designul web, seo, promovarea pe retele sociale si orice alta actiune necesara lansarii cu succes a proiectului dumneavoastra.Oferim si service it online, traduceri ro-en/en-ro, la cele mai mici preturi de pe piata.
Detaliu Site > Adaugat la: 29-10-2012 > Vizite: 492
Pagini: 1
1