Director Web: Educatie > Gradinite
Afla care sunt cele mai bune gradinite, cele mai trendy hainute, ce trebuie sa faci daca... si multe altele. Cabinete de pediatrie, farmacii, poezioare, cantecele si jocuri, informatii si distractie, toate intr-un singur loc!
Detaliu Site > Adaugat la: 6-10-2006 > Vizite: 1332
Gradinita particulara in Constanta,zona CET,taxa lunara 260 RON ,micul dejun inclus
Detaliu Site > Adaugat la: 30-10-2006 > Vizite: 1329
Acorns British Style Nursery este o gradinita gandita si condusa de mame cu experienta si personal calificat in ingrijirea copilului. Noi credem ca un copil se dezvolta la capacitatea sa maxima daca se afla intr-un mediu in acord cu nevoile sale.
Detaliu Site > Adaugat la: 26-10-2006 > Vizite: 1322
Agentie de plasare personal calificat pentru ingrijire copii (bona, babysitter), ingrijire varstnici/ batrani, menaj si curatenie locuinte sau birouri
Detaliu Site > Adaugat la: 12-1-2007 > Vizite: 1219
Gradinita particulara Timisoara cu desfasurarea activitatilor in limba engleza si germana
Detaliu Site > Adaugat la: 4-10-2008 > Vizite: 870
Agentia de bone pentru copii din Bucuresti ofera parintilor cele mai bune alegeri in materie de bone pentru copii, iar bonelor aplicante, familii decente si conditii de salarizare bune.
Detaliu Site > Adaugat la: 10-5-2012 > Vizite: 839
Site-ul Gradinitei numarul 11 , Alexandria
Detaliu Site > Adaugat la: 5-2-2008 > Vizite: 834
Gradinita Curcubeul veseliei Sector 6, Bucuresti, Cartier Militari (reper Piata Gorjului)
Detaliu Site > Adaugat la: 30-4-2008 > Vizite: 750
Gradinita Fridolin, este o gradinita cu predare in limba germana. Gradinit Fridolin, gradinita cu predare in limba germana se afla in Bucuresti, are ca obiectiv primordial insusirea limbii germane si a elementelor de cultura specifice, de catre copiii care frecventeaza gradinita germana Fridolin. Gradinita Fridolin, este o gradinita cu predare in limba germana, personalul acesteia fiind calificat si dedicat. Calitatea actului educational desfasurat de catre gradinita Fridolin, gradinita cu predare in limba germana, se oglindeste in rata de promovabilitate la testul de admitere in ciclul primar, organizat de Colegiul German Goethe. Scoala Fridolin este o scoala cu predare in limba germana, prima scoala germana privata din Municipiul Bucuresti. La scoala germana Fridolin profesorii sunt vorbitori nativi de limba germana, scoala cu predare in limba germana garantand astfel un context autentic de invatare cat mai apropiat de specificul limbii si culturii germane.
Detaliu Site > Adaugat la: 19-2-2013 > Vizite: 684
Kinderland Iasi - gradinita si cresa particulara, autorizate de minister si cu o experienta de peste 4 ani in lucrul cu copiii.
Gradinita si Cresa Kinderland sunt dotate cu sali de clasa, grupuri sanitare pentru fetite si baieti,parc de joaca pentru copii, bucatarie propie. Gradinita si cresa Kinderland ofera asistenta educationala calificata,in cadrul unui program flexibil, ce cuprinde si alte activitati optionale si extracurriculare:limbi moderne: engleza, franceza, germana, italiana, sah, arte martiale, dans sportiv, balet, teatru de papusi: arta dramatica si arta vorbirii, excursii, teatru, spectacole, concursuri.
Detaliu Site > Adaugat la: 21-9-2007 > Vizite: 671
Pagini: 6
1 2 3 4 ultima