Director Web: Divertisment > Cluburi
De acum, e mai usor sa alegi, fie ca faci o rezervare pentru seful tau, fie ca vrei sa incerci ceva nou. Localuri-ploiesti.ro va fi zilnic locul unde vei afla cele mai noi stiri privind high-life-ul orasului, dar si cum sa faci sa devii membru al comunitatii proprietarilor de localuri.
Detaliu Site > Adaugat la: 9-11-2006 > Vizite: 1218
Loc de distractie in Alba Iulia non-stop: bowling, mese de biliard, ping-pong, fast food, bar
Detaliu Site > Adaugat la: 30-3-2007 > Vizite: 1088
Ro Anime - Un site despre anime si manga cu discuti despre Naruto, Bleach, Dragon Ball si alte anime-uri
Detaliu Site > Adaugat la: 1-4-2008 > Vizite: 994
Flying Cocktails - agentie ce ofera o larga varietate de servicii profesionale de bar-catering, cursuri complete de initiere a barmanilor, curs mixologie, curs barista si latte art.
Detaliu Site > Adaugat la: 13-7-2009 > Vizite: 686
Mercury Club este un complex sportiv din Pantelimon, Bucuresti ce va asteapta cu surprise, concursuri, muzica si distractie. La noi puteti juca biliard, tenis de masa, table, remi, foosball. Ia-ti prietenii la distractie! Organizam super petreceri!
Detaliu Site > Adaugat la: 25-8-2011 > Vizite: 552
Planet Bowling Arad va asteapta cu prietenii la: bowling arad, biliard arad, arcade, darts&simulatoare, cafe-bar. Orar si tarife Bowling Arad pecum si evenimente de la clubul nostru de bowling din Arad gasiti pe site. Va asteptam cu 4 piste de bowling si 8 mese de biliard la Planet Bowling.
Detaliu Site > Adaugat la: 13-12-2010 > Vizite: 533
Cassa Loco si-a lansat noul single pe Internet: “O zi perfecta”, o noua piesa-manifest gratuita ce poate fi ascultata pe site-ul www.oziperfecta.ro.
Detaliu Site > Adaugat la: 18-11-2009 > Vizite: 528
Cluburi celebre Bucuresti. Website-ul cuprinde o selectie de cluburi celebre in Bucuresti: cluburi unde se canta muzica live, cluburi de noapte, cluburi swingers, cluburi private, cluburi karaoke, cluburi sportive.
Detaliu Site > Adaugat la: 22-1-2013 > Vizite: 339
Mega Productie Marca Gold Events. Incredibilele personaje ale celebrelor filme care ne-au marcat existenta prind viata intr-un Show cu totul si cu totul Unic! Trei dintre cele mai fascinante si terifiante figuri se lupta pentru a cuceri portile imaginatiei dvs.! Legendarul "The Spartan" din "300", Infioratorul "The Predator" din "Predator", Inegalabilul "The Witch King of Angmar" din "Lord Of The Rings", Primul si singurul Show din Romania capabil sa inmarmureasca si cele mai sceptice ganduri! Va invitam la un Spectacol Grandios si Memorabil... "THIS YEAR ON HALLOWEEN WE DINE IN HELL!"
Detaliu Site > Adaugat la: 24-9-2012 > Vizite: 328
Gold Events va pune la dispozitie servicii specializate pentru organizarea unui moment special la nunta dvs sau la PETRECERE PRIVATA.Vom surprinde si fascina in egala masura invitatii dvs. prin reprezentatii de fachirism (dans cu foc),DANSATORI NUNTA dans de societate stilizat si acrobatii. Dansatori din Bucuresti si din toata tara. Prin miscari precise, elemente scenografice complexe si costume sofisticate, alegerea acestui serviciu artistic va aduce un plus de efervescenta evenimentului dvs. Cantareti, dj si trupa muzica. Petrecere BRAZILIANA - Pentru petreceri Cluburi, Petrecere FIRMA cat si pentru PETRECERE PRIVATA. Putem Organiza PETRECERE TEMATICA: Hawayan Party si Brazilian Party, PETRECERE RETRO sau Petrecere Craciun Revelion! PETRECEREA BURLACELOR Trupa Dans /dansatoare pentru nunta Petrecere Majorat /Zi de nastere / Onomastica 0767.773.473 / 0752.182.201 goldevents@yahoo.com
Detaliu Site > Adaugat la: 22-4-2012 > Vizite: 324
Pagini: 2
1 2 ultima