Subcategorii Casa si gradina:
Amenajari  Arhitecturi  Constructii  Instalatii 
Proiectam si executam elemente prefabricate si oferim intretinere pentru sistemele noastre, oferim solutii complete de protectie impotriva incendiilor, folosind o gama larga de instalatii: apa, spuma, gaz, depistare rapida si alarme de incendiu, controlul accesului si inregistrare a timpului de lucru.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Instalatii
Detaliu Site > Adaugat la: 5-7-2017 > Vizite: 116
Va oferim o sansa in lupta inegala cu focul, prin furnizarea de servicii si produse necesare realizarii sigurantei la foc. Va punem la dispozitie atat solutii compete pentru protectia anticoroziva si termoprotectia structurilor metalice, cat si o gama variata de produse si servicii pentru realizarea protectiei pasive la foc.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Amenajari
Detaliu Site > Adaugat la: 29-6-2017 > Vizite: 76
Decora Design este o companie cu capital privat integral romanesc care are ca profil de activitate importul si distributia de materiale de constructii si finisaje.
Misiunea Decora Design este de a asigura o gama larga de produse cu o calitate superioara, destinate domeniilor precum constructiile si amenajarile interioare.
Nu este niciodata prea tarziu pentru o amenajare moderna a casei dumneavoastra realizata cu un design modern având ca scop crearea unui ambient cât mai prietenos care sa se potriveasca stilului dumneavoastră.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Constructii
Detaliu Site > Adaugat la: 29-6-2017 > Vizite: 76
Cu ajutorul acestuia se pot realiza diferite finisaje fără a mai fi nevoiti sa eliminam vechile amplasari si este disponibil în mai multe culori.
Acest produs fiind amestecat cu alte produse, transforma chimic cimentul intr-unul extrem de dur astfel încât sa nu existe riscul ca acesta sa prezinte fisuri.
După aplicarea microcimentului ca rezultat pe care îl are la final este dat de un strat decorativ continuu foarte estetic si complet impermeabil.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Constructii
Detaliu Site > Adaugat la: 29-6-2017 > Vizite: 65
Masina de cusut si brodat produsa de firme consacrate si alte accesorii de nelipsit dintr-un atelier de croitorie. Oferim fiare si statii de calcat, manechie de croitorie, accesorii si piese de schimb pentru cele mai uzuale masini de cusut. Vaella va ofera de la ace si ate de cusut, pentru broderie si crosetat pana la asigurarea reparatiilor, inclusiv consultanta in domeniul croitoriei.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Amenajari
Detaliu Site > Adaugat la: 27-6-2017 > Vizite: 192
INCALZIRE IN PARDOSEALA . COVOR INCALZITOR.
Cablurile incalzitoare tip covor incalzitor pot fi montate sub pardoseala de ceramica, beton. Sistemul este destinat utilizarii in interiorul cladirilor. Acest sistem de incalzire in pardoseala poate fi montat sub ciment, adeziv, isolator, placi ceramice Dimensiunea sistemului de incalzire in pardoseala tip covor incalzitor este realizata in functie de necesitati.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Amenajari
Detaliu Site > Adaugat la: 21-6-2017 > Vizite: 76
Oferim servicii de montaj pardoseli industriale elicopterizate cu quart, turnare sape, consolidari structuri de rezistenta si fundatii, pavare parcari, trotuare, curti la preturi exceptionale si o calitate superioara. Noi suntem echipa ce sta in spatele numelui de I.I. PP AURELIAN – o firma tanara, formata din oameni calificati si cu experienta vasta in domeniul in care activeaza, pregatiti in orice moment sa va ofere servicii de calitate, informatii complete si sfaturi utile pentru a lua cele mai bune decizii cand vine vorba despre pardoseli, trotuare din beton, rampe antiderapante, pavele -pavaje – borduri si intretinerea acestora. Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.pavaje-pardoseli.tk/
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Constructii
Detaliu Site > Adaugat la: 19-6-2017 > Vizite: 64
Nova Design, importator si distribuitor de produse pentru amenajari interioare de calitate: usi de interior laminate cpl sau cu furnir natural integral din lemn, parchet laminat rezistent la apa cat si parchet din lemn triplustratificat de cea mai bune esente.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Amenajari
Detaliu Site > Adaugat la: 18-6-2017 > Vizite: 75
Realizam amenajari interioare si exterioare, si anume: tencuieli, gleturi de finisaj, sapa mecanizata, compartimentari cu gips carton, scafe si aplicare termosistem fatade. Toate lucrarile sunt realizate de personal calificat. Preturile variaza in functie de lucrare si materialele folosite. Pentru alte detalii tehnice, va rugam sa ne contactati.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Amenajari
Detaliu Site > Adaugat la: 5-6-2017 > Vizite: 74
Atelier cu experienta din 2008 in productia de mobila din PAL si MDF vopsit, producem mobila la comanda personalizata pentru toate tipurile de medii, cum ar fi: locuinte private, sedii de firma, hoteluri, baruri, etc. Executam pe baza de comanda mobila de o calitate superioara pentru caminul sau firma dumneavoastra.
Va propunem solutii complete pentru modernizarea spatiului de locuit sau in care lucrati, intr-un mod confortabil si placut, printr-o gama variata de modele si culori.
Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Mobilier
Detaliu Site > Adaugat la: 5-6-2017 > Vizite: 66