Director Web: Casa si gradina > Instalatii
Site de prezentare firma ce comercializeaza piscine, saune, solarii, cazi cu hidromasaj, h2x, spa
Detaliu Site > Adaugat la: 24-1-2007 > Vizite: 1608
Firma noastra se ocupa cu instalatii termice folosind cele mai noi bune materiale precum si cele mai noi tehnologii cum ar fi panourile solare si pompele de caldura.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-10-2007 > Vizite: 1370
Echipamente de ventilatie si climatizare.
Detaliu Site > Adaugat la: 17-4-2008 > Vizite: 1366
Sisteme de aer conditionat, Chillere, sisteme incalzire, centrale tratare aer. Distribuitor Fujiko, Daikin, Vaillant, Intertherm, De Dietrich.
Detaliu Site > Adaugat la: 19-6-2007 > Vizite: 1351
Liftech - solutii de lifturi si ascensoare fabricate la standarde inalte in Europa de vest cu o experienta de peste 15 ani.
Detaliu Site > Adaugat la: 20-11-2007 > Vizite: 1343
Amenajari interioare si instalatii termice, sanitare, electrice, hidro. Oferim: centrale termice, obiecte sanitare, aparate aer conditionat, radiatoare, boilere, ventilatoare, termopane, usi, parchet, renovari, cazi baie
Detaliu Site > Adaugat la: 6-12-2007 > Vizite: 1292
Instalatii solare de incalzit apa pentru locuinte individuale, vile, blocuri, case de vacante, pensiuni, hoteluri, scoli etc noi va furnizam si instalam sisteme de incalzire a apei cu panouri solare de o inalta eficienta.
Detaliu Site > Adaugat la: 15-4-2009 > Vizite: 733
Furnizam o gama completa de:

- Cazane pe peleti
- Pompe de apa si grupuri de pompare (pentru aplicatii industriale, alimentari cu apa, stins incendii, uz casnic si edilitar etc.)
- Instalatii termice (cazane de abur sau apa calda, generatoare de aer cald, schimbatoare de caldura, tevi, fitinguri, radiatoare etc.)
- Instalatii sanitare (obiecte sanitare, mobilier de baie, tevi, fitinguri etc.)
- Instalatii de climatizare si ventilatie (aparate tip monosplit sau multisplit, chillere, ventilconvectoare, ventilatoare, tubulatura, grile etc.)
Detaliu Site > Adaugat la: 2-10-2008 > Vizite: 720
Doriti sa schimbati instalatia electrica, doriti un tablou electric nou, va renovati o casa si trebuie extinsa instalatia, aveti probleme cu instalatia existenta? Noi suntem aici pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra
Firma noastra executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare pentru spatii de birouri, sedii firme ,complexe comerciale, vile , hoteluri, pensiuni, apartamente, depozite si hale, sedii de banca..., garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrie executate
Detaliu Site > Adaugat la: 5-1-2011 > Vizite: 674
Calorifere otel, radiatoare verticale, orizontale, de baie, calorifere electrice, cromate sau de inox,ventiloconvectoare de pardoseala Clima Canal, calorifere cu convector din cupru LOW H2O Strada, Linea Plus, Tempo, Maxi, calorifere de plinta cu inaltime redusa Mini, calorifere otel decorative Iguana, Zana, Xtend, Heatwave
Detaliu Site > Adaugat la: 30-9-2008 > Vizite: 658
Pagini: 32
1 2 3 4 ultima