Director Web: Casa si gradina > Arhitecturi
Firma romaneasca cu capital privat ce presteaza servicii de conversie (digitalizare) CAD, prelucrare foto, simulari 3D.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-10-2008 > Vizite: 1034
Daca doriti proiecte de case moderne, in ton cu directiile actuale, CUB arhitect va ofera modele de case confortabile, elegante si expresive, realizate cu mijloace moderne si eficiente. Biroul nostru de arhitectura va sta la dispozitie, oferindu-va modele de case conform cerintelor dumneavoastra.
Detaliu Site > Adaugat la: 24-3-2011 > Vizite: 876
executam machete de arhitectura profesionale pentru targuri si expozitii imobiliare
Detaliu Site > Adaugat la: 3-4-2009 > Vizite: 861
Având o experienţă de 20 ani în proiectare oferim: servicii de proiectare pentru constructii civile la toate fazele de proiectare, realizand documentatii pentru obtinerea autorizatiei de construire, documentatii pentru obtinerea avizelor, studii de fezabilitate, documentatii de avizare pentru lucrari de interventii, proiecte tehnice, detalii de executie, urmarire de santier, proiecte pentru constructii noi sau extinderi , mansardari , modificari la constructii existente, proiecte pentru locuinte particulare , cabane , sedii de birouri , spatii comerciale , cabinete medicale , spatii pentru farmacie , spatii pentru alimentatie publica
Detaliu Site > Adaugat la: 21-2-2010 > Vizite: 848
Oferim servicii complete de proiectare in constructii pe toate specialitatile : arhitectura, rezistenta, instalatii si management de proiect la cele mai competitive preturi.Punem la dispozitia clinetului o gama larga de proiecte tip de casa sau cu arhitectura unicata, functie de necesitatile fiecaruia.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-4-2010 > Vizite: 777
Birou de arhitectura care ofera sevicii de proiectare, de la autorizatie de constructie pentru proiecte de case si cladiri publice la proiecte de urbanism si proiectare de pereti cortina. Realizam expertiza tehnica, studii geotehnice, relvee. Executam proiecte tehnice si detalii de executie. Intocmim devize de lucrari. Oferim consultanta tehnica si supraveghere de santier. Proiecte complete 3D.Proiecte structuri metalice,luminatoare,copertine.
Detaliu Site > Adaugat la: 18-3-2011 > Vizite: 773
Arhitectul Bogdan Poppa va propune o serie de proiecte case din lemn ieftine si moderne, proiecte vile, amenajare interioara. Un birou de arhitectura modern, pentru toate gusturile.
Detaliu Site > Adaugat la: 21-6-2010 > Vizite: 684
Amenajezi o pensiune, un hotel, restaurant, o cladire de birouri sau un showroom, suntem siguri ca iti vom oferi cele mai bune solutii in functie de bugetul alocat.
Detaliu Site > Adaugat la: 10-6-2013 > Vizite: 392
Descriere firma: GI Architecture a fost infiintata in anul 2003 pentru a oferi servicii de calitate in domeniul proiectarii pentru constructii incepand cu conceptul si forma cladirii si pana la urmarirea proiectului pe santier.
Detaliu Site > Adaugat la: 2-7-2011 > Vizite: 387
Certificate de urbanism, Avize, Autorizatii de constructie, Investitii civile si industriale, Proiecte de arhitectura si urbanism, Amenajare de interior si exterior, Inceperea lucrarii, Receptia lucrarii, Consultanta imobiliara.
Detaliu Site > Adaugat la: 27-9-2012 > Vizite: 371
Pagini: 3
1 2 3 ultima