Director Web: Casa si gradina > Amenajari
Imagini, idei si solutii de amenajari interioare pentru baie si bucatarie. Lucrari de placari faianta, instalatii sanitare, termopane si mobila bucatarie.
Detaliu Site > Adaugat la: 2-3-2007 > Vizite: 3427
Certificat energetic . eu va aduce la cunostinta toate informatiile necesare certificatului energetic pentru apartament si pentru casa. Certificat energetic ieftin la cel mai mic pret.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-1-2011 > Vizite: 3065
Balustrade, Scari, Copertine - Inox, Otel vopsit, Lemn, Sticla, Plexiglas, Policarbonat. Transport si Montaj GRATUITE oriunde in tara.
Detaliu Site > Adaugat la: 12-10-2006 > Vizite: 2458
REALIZAM : amenajari interioare si exterioare, zugraveli, gleturi, izolatii, montaj faianta, gresie, rigips, tencuieli, zidarii, sape, tavane casetate, parchet, instalatii electrice, instalatii sanitare
Detaliu Site > Adaugat la: 17-12-2006 > Vizite: 1812
Producator lenjerie de pat, prosoape brodate perdele draperii cuverturi, perne, decorative, lenjerii brodate, fete de masa, halate de baie, amenajari hoteluri pensiuni cabane, decoratiuni interioare, huse fotoliu, huse scaun, lenjerie denim, lenjerie ravena, bumbac satinat.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-1-2007 > Vizite: 1796
S.C. Evam Constal S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune mare accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in instalatii.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-1-2007 > Vizite: 1771
Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan pentru ferestre, usi, balcoane, vitrine de magazin, rafturi, plase tintari, etc. Profile si accesorii de cea mai buna calitate.
Detaliu Site > Adaugat la: 24-1-2007 > Vizite: 1326
Primul mall virtual cu produse de lux pentru interiorul locuintei si al biroului.
Detaliu Site > Adaugat la: 13-11-2006 > Vizite: 1169
Informatii despre amenajari interioare si exterioare, armonia in familie, copii, sanatate, terapii naturiste, arta si spiritualitate, divertisment, ziare, reviste, posturi de radio si TV, starea vremii, curs valutar, jocuri, divertisment, si multe altele.
Detaliu Site > Adaugat la: 19-11-2006 > Vizite: 1136
Doriti o amenajare unitara a locuintei dumneavoastra ?
Echipa ARHIMOB DESIGN vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii concrete de proiectare si design mobilier la comanda precum si cu consiliere in vederea alegerii unui producator de mobilier care sa corespunda cerintelor dumneavoastra.
Deoarece pentru Dvs. timpul costa bani , noi va scutim de drumurile facute la producatorii de mobilier si de timpul pierdut cu urmarirea executiei si montajului mobilierului.
Aveti de castigat daca apelati la serviciile noastre:
-venim direct la dumneavoastra
-discutam in vederea determinarii stilului si in vederea aflarii cerintelor din punct de vedere functional
-realizam proiectul de amenajare ( releveul spatiului,prezentarea variantelor preliminare si finale ale proiectelor,un deviz estimativ al pretului materialelor si propunerea unei game coloristice)
-venim cu oferte de la producatorii de mobilier la comanda pentru proiectul realizat.
-Oferim asistenta montaj .
Detaliu Site > Adaugat la: 12-1-2007 > Vizite: 1041
Pagini: 66
1 2 3 4 ultima