Subcategorii Calculatoare:
Hardware  Magazine Online  Software 
Creare site - Realizare web site design, servicii profesionale de marketing, magazin online si promovare site-uri pe google! Cere oferta acum!
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 7-7-2017 > Vizite: 41
Magazinul online Server-config.ro prezinta oferta de pret pentru calculatoare second-hand, configurator workstation, imprimante refurbished, monitoare refurbished, laptop refurbished, servere refurbished.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Magazine Online
Detaliu Site > Adaugat la: 3-7-2017 > Vizite: 249
Ribon(rola cu banda ptr. masina de scris), imprimante, analizoare gaze, imprimante termoking, masini de scris, imprimante matriciale, calculatoare de birou, imprimante pos , masini de calcul, case de marcat. Livrare rapida si gratuita in max. 2 ore la sediul societatii dvs. in Bucuresti si Ilfov pe baza de comanda online cu datele pentru facturare, si prin curier rapid (24 ore) la nivel national. Pret de la 24 ron. TEL:0744373828 EMAIL: mdc.golden@gmail.com / http://printmdcsistem.blogspot.ro / http://riboanemasinidescris.blogspot.ro
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Hardware
Detaliu Site > Adaugat la: 6-6-2017 > Vizite: 44
O echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui la cresterea nivelului de incredere in serviciile online. Serviciile noastre pornesc de la website-uri de prezentare, Ecommerce, promovare online, pana la platforme custom CRM, ERP, sisteme de facturare online, software la comanda.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Magazine Online
Detaliu Site > Adaugat la: 21-4-2017 > Vizite: 65
MIXPC.RO ofera clientilor produse IT refurbished si second hand la cele mai bune preturi. Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata de produse, precum: laptop-uri, monitoare, unitați, workstation-uri, imprimante, scanere, multifunctionale, tastaturi, mouse-uri, servere, sisteme supraveghere, retelistica si pos. Comercializam produse, componente si accesorii IT persoanelor fizice si juridice, oferind produse si servicii de calitate.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Magazine Online
Detaliu Site > Adaugat la: 28-3-2017 > Vizite: 93
Calculatoare Second Hand la Cele Mai Bune Preturi. Peste 200 de Configuratii in Stoc. Calculatoarele sunt testate si pregatite pentru vanzare. Cumpara Acum un Calculator Ieftin.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Hardware
Detaliu Site > Adaugat la: 17-3-2017 > Vizite: 66
Gama serviciilor IT oferite de Koding Technology variaza de la externalizare si suport IT, echipamente si implementare servere locale, hibride sau in cloud, pana la dezvoltare si implementare de software de productivitate gazduit online sau local, securitate, design web si retelistica.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 4-11-2016 > Vizite: 166
IT
Oferim solutii IT pentru companii in scopul imbunatatirii si usurarii muncii departamentelor acestora, in scopul facilitarii comunicatii interdepartamentale sau exterioare, asigurand o buna desfasurare a activitatii, asigurand confidentialitatea si garantia pastrarii datelor.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 4-11-2016 > Vizite: 179
Calculatoare, laptop-uri, server-e si statii de lucru refurbish, provenite de la cei mai mari producatori IT, HP, DELL, Lenovo si Fujitsu, cu licenta Windows, garantie 5 ani si posibilitatea de retur a produselor de 60 de zile.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Magazine Online
Detaliu Site > Adaugat la: 27-10-2016 > Vizite: 178
Montam sisteme de supraveghere video si interfoane in zona Galati si Braila. Oferim o gama larga de solutii tehnice profesionale din domeniul IT cum ar fi: diagnosticări, reparații, mentenanță, service IT, partajare conexiune internet, wireless, instalare windows, fibra optica.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 6-10-2016 > Vizite: 263