Subcategorii Calculatoare:
Hardware  Magazine Online  Software 
Gama serviciilor IT oferite de Koding Technology variaza de la externalizare si suport IT, echipamente si implementare servere locale, hibride sau in cloud, pana la dezvoltare si implementare de software de productivitate gazduit online sau local, securitate, design web si retelistica.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 4-11-2016 > Vizite: 61
IT
Oferim solutii IT pentru companii in scopul imbunatatirii si usurarii muncii departamentelor acestora, in scopul facilitarii comunicatii interdepartamentale sau exterioare, asigurand o buna desfasurare a activitatii, asigurand confidentialitatea si garantia pastrarii datelor.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 4-11-2016 > Vizite: 66
Calculatoare, laptop-uri, server-e si statii de lucru refurbish, provenite de la cei mai mari producatori IT, HP, DELL, Lenovo si Fujitsu, cu licenta Windows, garantie 5 ani si posibilitatea de retur a produselor de 60 de zile.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Magazine Online
Detaliu Site > Adaugat la: 27-10-2016 > Vizite: 70
Montam sisteme de supraveghere video si interfoane in zona Galati si Braila. Oferim o gama larga de solutii tehnice profesionale din domeniul IT cum ar fi: diagnosticări, reparații, mentenanță, service IT, partajare conexiune internet, wireless, instalare windows, fibra optica.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 6-10-2016 > Vizite: 170
Daca aveti nevoie permanenta de acces la indicatorii cheie a unei afaceri, atunci Clarvision Business Intelligence este varianta perfecta pentru compania dumnevoastra. Sistemul Clarvision este dezvoltat integral in Romania pentru contextul economic intern.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Software
Detaliu Site > Adaugat la: 30-9-2016 > Vizite: 94
Reincarcare cartuse toner imprimanta. Experienta de peste 8 ani in service copiator, imprimanta, multifunctionala.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 26-9-2016 > Vizite: 99
Fiberone – contacteaza expertul tau in telecomunicatii: instalare fibra optica si servicii de calitate
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Service
Detaliu Site > Adaugat la: 20-7-2016 > Vizite: 137
Cubic Suite este un program gratuit de facturare si gestiune stocuri,managementul comenzilor,poate fi usor integrat cu diverse tipuri de magazine online. Cubic Suite structureaza activitatea in fluxuri de vanzare si fluxuri de cumparare, permite managementul eficient al furnizorilor si al clientilor cat si al stocurilor, are o structura modulara, flexibila care confera o indiscutabila cresterii a productivitatii clientilor nostri.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Hardware
Detaliu Site > Adaugat la: 10-7-2016 > Vizite: 105
Emite facturi online cu Qubifactura gratuit 30 de zile si uita de vechile facturi tipizate: simplu intuitiv si inteligent. Qubifactura este un soft de facturare online dedicat micilor intreprinzatori si firme care doresc sa isi automatizeze procesul de facturare, sa aiba o evidenta a clientilor si vanzarilor realizate si sa aiba o viziune de ansamblu asupra activitatii.30 de zile gratuit.Testeaza gratuit,fara nici o restrictie, toate functionalitatile aplicatiei noastre de facturare online.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Software
Detaliu Site > Adaugat la: 10-7-2016 > Vizite: 137
Pulse for Business este un sistem informatic dezvoltat de către AccelerIT Services pe tehnologie cloud, ca răspuns la nevoile societăților comerciale de a gestiona eficient operațiunile interne. Acesta acopera cu succes, încă din varianta standard, cele mai complexe nevoi de business din următoarele domenii: Vânzări, Financiar, Achiziții, Mijloace Fixe, Registratură Electronică, Marketing și Suport Clienţi. Principalul beneficiu al utilizării sistemului este acela că poate fi customizat, extins și integrat cu alte sisteme prin dezvoltarea şi implementarea de noi functionalităţi care să acopere necesităţile dumneavoastră cele mai specifice.
Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Software
Detaliu Site > Adaugat la: 30-6-2016 > Vizite: 261