Director Web: Auto, moto > Scoli de soferi
scoala de soferi categoria a b,are in dotare autoturisme dacia logan si dacia 1310 si moto suzuki si mz,cursul cuprinde 2 parti una teoretica si una practica pretul acestuia pt categoria a fiind de 350 ron iar la categoria b de 500ron,avem laborator psihologic propriu la sala de legislatie si colaborare cu o clinica medicala pt analizele medicale.si
Detaliu Site > Adaugat la: 24-2-2007 > Vizite: 1270
Scoala de soferi PROF AUTO categoria A si B
A gasi o scoala de conducatori auto este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici.
Noi iti venim in intampinare exact cu ceea ce tu cauti.
6 RATE LUNARE prin CardFinans Avantaj de la Finansbank - DOBANDA 0 % !!!Adica tu termini scoala, ai permis si ramai cu ratele ......
Detaliu Site > Adaugat la: 29-12-2006 > Vizite: 1248
Scoala de soferi ‘D&T AUTO BEST” detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul ”Prim ajutor”, cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.
Detaliu Site > Adaugat la: 29-11-2007 > Vizite: 1018
Scoala de soferi Bucuresti si Ilfov – Fiesta Brand – iti ofera lectii de condus, crusuri de legislatie auto si pentru mopede la preturi avantajoase. Poti primi chiar si examinare psihologica gratuita.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-8-2011 > Vizite: 827
Doriti sa obtineti un permis de conducere in conditii avantajoase in raportul: calitate, pret, timp?
Sunteti pe site-ul potrivit!
Scoala auto categoria B, rate, dosar,
psiho, legislatie, incepi imediat!
Detaliu Site > Adaugat la: 17-2-2009 > Vizite: 668
ASTRADRIVING ofera cursuri de pregatire pentru categoriile A si B, pune la dispozitia elevilor calculatoare pentru rezolvarea chestionare auto dupa modelul celor de la politie. Dispunem si de un autoturism modern cu cutie automata, care poate fi folosit inclusiv de persoanele cu handicap locomotor.
Detaliu Site > Adaugat la: 16-4-2009 > Vizite: 564
Scoala Soferul Amator, cea mai veche scoala de soferi din Iasi, pregateste conducatori auto pentru categoriile A, B, C, C+E, D, in conditii profesionale de scolarizare, la cele mai mici tarife.
Detaliu Site > Adaugat la: 15-11-2008 > Vizite: 537
Teste Auto si Chestionare Auto. Teste auto pe categorii. Chestionare auto generate la intamplare.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-2-2009 > Vizite: 525
Daca aveti o masina sau planuiti sa va luati una si sunteti in cautarea unui instructor auto pentru categoria B, intelegator si profesionist, atunci, probabil, acesta este locul de pornire.
Detaliu Site > Adaugat la: 8-3-2009 > Vizite: 523
Inca din 2002, cand scoala de soferi AUTOTUDOR si-a deschis portile, serviciile noastre s-au diversificat pentru ca toti cursantii sa isi decoreze parbrizele cu mult doritele lamai, chiar dupa primul examen auto.
Scoala de soferi AUTOTUDOR va pune la dispozitie urmatoarele servicii: legislatia in vigoare, chestionare de verificare a cunostintelor, cursuri practice, testare pe computer, testare psihologica, simulator 3D, adica toate acele servicii de care un aspirant la titlul de posesor de lamaie are nevoie.
Cursurile scolii de soferi AUTOTUDOR sunt placute si reconfortante pentru ca vrem ca toti viitorii soferi sa resimta cat de importanta este pentru noi satisfactia clientului.
Cu scoala de soferi AUTOTUDOR lamaia este mai aproape decat crezi!
Detaliu Site > Adaugat la: 11-2-2009 > Vizite: 509
Pagini: 5
1 2 3 4 ultima