Subcategorii Arta si cultura:
Arhitectura  Cultura  Edituri  Literatura  Muzee  Religie  Teatru 
Icoana “sfinteste ochii celor credinciosi” si tămăduieste bolile sufletesti si trupesti ale celor care le cinstesc. Realizam si imprimam icoane cu tematica religioasa pe autocolant pentru aplicare pe geamuri, usi, iconostase, Realizam icoane pe suport rigid: lemn, sticla sau flexibil: panza, roll-up, pop-up, banner, folie magnetica tip sticker, hartie.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Religie
Detaliu Site > Adaugat la: 6-7-2017 > Vizite: 103
Punctul critic – revistă de diagnoză socială, politică şi culturală. Originalitatea și interesul pe care publicația o prezintă, provine din sincretismul sumarelor, acestea fiind realizate de autori provenind atât din domeniul cercetării directe a fenomenelor abordate, din mediul academic și universitar, cât și din mediul cultural-artistic - un tablou corect al realității economice, sociale și culturale din țară. Publicarea unor personalități din străinatate care tratează teme de interes internațional sau românesc aduce elementul de noutate și factorul de comparație atât de necesar unui progres intelectual real.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Literatura
Detaliu Site > Adaugat la: 26-4-2017 > Vizite: 105
Revista Contemporanul, infiintata in 1981, este o publicatie nationala de cultura, politica si stiinta, in paginile careia se gasesc cele mai proaspete stiri privind evenimentele culturale, sociale si politice din Romania si din strainatate. De asemenea, veti fi la curent cu aparitiile editurii Contemporanul, care va pune la dispozitie un protofoliu variat de carti de calitate, atat romane si carti de beletristica, cat si volume de filosofie, eseu, poezie si arta. Contemporanul promoveaza cultura, democratia si libertatea de exprimare.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Literatura
Detaliu Site > Adaugat la: 26-4-2017 > Vizite: 66
Editura EuroPress Group vă prezintă o gamă completă de cărți, de la romane și cărți de beletristică, la manuale școlare și cărți didactice, dicționare, jurnale și enciclopedii. Orice domeniu literar este prezent în catalogul nostru: psihologie, dieta și sănătate, filosofie și religie, psihanaliză, politică, paranormal, poezie și eseu, artă și știinte. Cărțile sunt disponibile și în format electronic, alături de CD-uri și audiobook-uri.
Editura EuroPress Group promoveaza valorile.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Edituri
Detaliu Site > Adaugat la: 26-4-2017 > Vizite: 66
Ideea Europeană va oferă o gamă variată de cărți și manuale școlare, romane și volume de beletristică, cărți didactice, dicționare și enciclopedii, precum și titluri din domeniile: dietă și sănătate, psihologie, psihanaliză, politică și paranormal. Sunt disponibile și o serie largă de e-book-uri, CD-uri, audiobook-uri și noutăți din toate domeniile literare.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Edituri
Detaliu Site > Adaugat la: 26-4-2017 > Vizite: 80
Studio de creatie vizuala, animatii si randari arhitectura, productie video, design de produs, graphic design, motion graphics, live performance visuals, video mapping, productie video publicitara, ilustratie si pictura.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Arhitectura
Detaliu Site > Adaugat la: 24-4-2017 > Vizite: 71
Fotograf Nunta Ploiesti, Fotograf Nunta Bucuresti, Trash The Dress, Save The Date, Sedinta Foto, Fotograf Botez
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Cultura
Detaliu Site > Adaugat la: 22-1-2017 > Vizite: 92
servicii profesionale nunta, foto - video sibiu, mures, alba, bistita brasov
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Arhitectura
Detaliu Site > Adaugat la: 10-9-2016 > Vizite: 218
Better House reprezinta un birou de arhitectura din Bucuresti care furnizeaza servicii personalizate de arhitectura, design interior si randare 3D.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Arhitectura
Detaliu Site > Adaugat la: 20-8-2016 > Vizite: 162
Daca vrei sa ai succes peste noapte, sa ajungi un fotograf profesionist, trebuie sa muncesti tot timpul.
Categorie: Arta si cultura
Subcategorie: Cultura
Detaliu Site > Adaugat la: 3-8-2016 > Vizite: 226