Director Web: Arta si cultura > Religie
CercetatiScripturile.org - Resurse Biblice Online: Predici, meditatii, devotionale, poezii, articole, studii biblice, muzica, biserici si multe alte resurse. Cerceteaza!
Detaliu Site > Adaugat la: 24-9-2006 > Vizite: 1343
Biserica Baptista Maranata Arad este locul in care gasesti: predici audio, predici video, muzica crestina, motive rugaciuni, poze, tabere crestine, lectii biblice copii, Biblia online.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-2-2009 > Vizite: 1110
Atelierul iconografic ,,SF.NICHITA,, este infiintat de o familie crestina,cu mare dragoste fata de icoana rusa si de arta bisericeasca.NICHITA inseamna victorie, biruitor,si cum toata viata noastra este o lupta impotriva raului – speram in biruinta.
Continuarea traditiilor vechilor iconari,lucrarea icoanei canonic,cu multa dragoste si frica de Dumnezeu,cu speranta in mantuire – ii da icoanei o viata indelungata.Numai respectind strict canonul ,folosind erminia si indreptarul iconografic,lucrind cu materiale naturale,cum este schindura de tei /blatul/ ,panza de in /povoloca /,grundul din creta praf si clei de peste /levcas/ ,pigmenti naturali si minerali cu galbenus de ou /tempera /,foita de aur si de argint, - toate date de Dumnezeu,avind binecuvintare bisericeasca lucrézi o icoana adevarata.
Icoanele lucrate in atelierul de icoane pe lemn Sf.Nichita sunt continuarea traditiei scolii ruse muscovite de icoane,unde predomina culorile ocru,rosu si verde. Liniile aurei se fac manual, foita de aur se aplica pe lac mordan. Fiecare icoana este unicat,macar ca sunt copii dupa vechile icoane pastrate si ajunse si in zilele noastre. In icoana se foloseste NUMAI foita de aur la aura si la fon, asist - in lucrarea vesmintelor si la icoane ca ..HRISTOS IN SLAVA,,
Detaliu Site > Adaugat la: 10-3-2009 > Vizite: 973
Articole, cursuri, discutii, eseuri si evenimente crestine, realitati
despre religie, Biserica, divinitatea lui Dumnezeu si credinta in Iisus
Hristos
Detaliu Site > Adaugat la: 15-4-2009 > Vizite: 914
Magazinul nostru va ofera cele mai multe modele de Biblii din tara: Biblia cu concordanta, Biblia Thompson, Biblia de studiu, Biblia di piele, etc. Toate aceste Biblii sunt traducerea Cornilescu. Va oferim Biblii de culori si marimi diverse.
Detaliu Site > Adaugat la: 21-3-2014 > Vizite: 678
Schitul Vovidenia este un schit ortodox din judetul Neamt, aflat la foarte mica distanta de Manastirea Neamt. Prin cele trei sute de ani de existenta acest lacas a inscris o pagina frumoasa in marea carte a istoriei Moldovei si a Bisericii romanesti. La Vovidenia au trecut sau au poposit mai multi ierarhi, calugari vestiti si multi oameni de carte, printre care si Mihail Sadoveanu, atrasi de linistea si de frumusetile acestor locuri.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-4-2012 > Vizite: 520
BIZANTICONS este o firma specializata in producerea si comercializarea unei game variate de articole religioase si obiecte de cult bisericesti, produse specifice si servicii in domeniul artei religioase, icoane ortodoxe, vesminte preotesti, cruciulite, rozarii, chivote, evanghelii, policandre, candelabre, tamaie carbuni, pangar, colportaj, candele, sfesnice
Detaliu Site > Adaugat la: 19-5-2013 > Vizite: 446
Magazinul nostru va ofera o gama variata de Biblii de studiu, la preturi avantajoase. La noi veti gasi Biblia de studiu, Biblia Thompson, Biblia cu concordanta, Biblia cu explicatii, etc.
Detaliu Site > Adaugat la: 9-6-2014 > Vizite: 436
Scopul acestui PORTAL SPIRITUAL este de a crea un centru de cunostinte spirituale, pentru oricine este interesat de subiecte cu tematica spirituala, si impartasirea acestor informatii pe teme de spiritualitate si dezvoltarea personala. In PORTAL SPIRITUAL veti gasi un director web gratuit pe teme spirituale, filme spirituale traduse, carti spirituale, horoscop, numerologie, astrologie, paranormal.
Detaliu Site > Adaugat la: 23-3-2014 > Vizite: 405
Icoana “sfinteste ochii celor credinciosi” si tămăduieste bolile sufletesti si trupesti ale celor care le cinstesc. Realizam si imprimam icoane cu tematica religioasa pe autocolant pentru aplicare pe geamuri, usi, iconostase, Realizam icoane pe suport rigid: lemn, sticla sau flexibil: panza, roll-up, pop-up, banner, folie magnetica tip sticker, hartie.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-7-2017 > Vizite: 132
Pagini: 1
1