Director Web: Arta si cultura > Arhitectura
Paste pentru matuirea sticlei şi suprafeţele de sticlă, GlassMat
Va oferim o pasta unic pentru chimic gravură (de matuirea), sticla, vesela si oglinzi GlassMat.
Aceasta noua tehnologie permite unic de personalizare de înaltă calitate pentru orice sticlă.
Ustensile pentru hoteluri si restaurante, premii de prestigiu, proiectare, geamuri si oglinzi, numerele de pe ferestre de masini, etc
GlassMat faza lichida aplicat la suprafeţele de sticlă sau de formă neregulată rotunde.
Paste GlassMat reutilizabile, nu toksichna. Sablata de suprafaţă are o amendă-granulat, "de mătase" de suprafaţă.
Procesul de tarnishing din sticla nu are nevoie de echipament scump.
Si tocmai luminoase vopsele ÅŸi lacuri AcmeLight pentru sticla, metal, beton, textile, flori, filmul "ORAKAL", plastic, carton, etc
Particularitatea de cerneluri noastre este faptul că acestea stralucesc in intuneric, fără o sursa de lumina timp de 13 de ore.
Detaliu Site > Adaugat la: 22-10-2009 > Vizite: 4176
Iti prezentam pe adevaratii mari romani: Sfintii Romani. Crestinism ortodox si stiinte spirituale. Forum de discutii despre spiritualitate.
Sfintii romani din primele secole crestine pana astazi. Viata, faptele si cuvinte de invatatura.
Detaliu Site > Adaugat la: 4-2-2007 > Vizite: 1264
producatori si montatori de vitrali.
Detaliu Site > Adaugat la: 15-10-2007 > Vizite: 1235
Uniunea Artistilor Plastici, Asociatii aderate,Sucursale in romania, Sucursale in strainatate.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-3-2013 > Vizite: 1098
Galeria de arta online incearca sa prezinte cele mai exclusiviste piese de anticariat, tablouri, desene, arta fotografica, arta religioasa si sculpturi de pe net, pe scurt …arta intr-un singur loc.
Detaliu Site > Adaugat la: 26-1-2008 > Vizite: 1064
GetWild.ro este unicul distribuitor al produselor marca Wildcat in Romania. Bijuteriile sunt produse din materiale chirurgicale, biocomatibile corpului uman, de o calitate superioara si un design extraordinar. Oferim o gama larga de bijuterii pentru body piercing si ne propunem sa sprijinim dezvoltarea artelor subculturale in Bucuresti si in tara. Deasemenea oferta noastra cuprinde si prduse pentru aftercare atat pentru body piercing cat si pentru tatuaje, bijuterii si accesorii (inele, pandative) precum si lentile de contact cosmetice Terroreyes.
Detaliu Site > Adaugat la: 19-8-2009 > Vizite: 860
Compania produce vitralii dupa o metoda noua si revolutionara, folosind materiale de prima calitate din SUA si Marea Britanie.

Metoda consta in aplicarea de filme transparente si banda de plumb adezive, precum si a unor cristale fatetate de diferite forme si dimensiuni, dupa un model stabilit fie de firma noastra, sau impreuna cu clientul.

Vitraliile noastre se aplica pe geamul intreg,ceea ce ofera posibilitatea termopanarii si deci montarii lui pe sistemele de tamplarie moderna.

Folia speciala transparent, ofera geamului caracteristici apropiate de cele ale geamului securizat, iar aplicarea plumbului pe ambele fete ale vitraliului face ca acesta sa se comporte ca un geam armat.

Proiectele noastre sunt destinate deopotriva caselor, vilelor, apartamentelor, institutiilor publice, barurilor, restaurantelor, birourilor, etc., oriunde se simte nevoia de a infrumuseta: usi pentru living sau dormitor, bucatarie, baie, holuri, luminatoare, balcoane, balustrazi, plafoane, elemente de mobilier, etc.
Contactati-ne!
Detaliu Site > Adaugat la: 1-2-2010 > Vizite: 823
fotografii la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari sau alte evenimente cu unul sau mai multi fotografi
poze nunti, fotografii digitale, douasprezece pachete foto standard, livrare poze la restaurant (prin pachetele INSTANT MARIAGE si INSTANT RESTAURANT), prelucrare digitala cu efecte, rezervari on-line
Detaliu Site > Adaugat la: 26-3-2010 > Vizite: 802
Cvartet - Cvartet AMADEO - muzica de nunta ,muzica pentru ocazii si aniversari, cafee concert, clasica, evergreens, organizare nunti, evenimente festive, petrecere
Detaliu Site > Adaugat la: 5-2-2009 > Vizite: 740
Ecopolis Architecture Group este un grup de birouri de arhitectura din Romania, care colaboreaza la proiecte comune in asociere cu firme de inginerie si alti specialisti in domeniul constructiilor.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-6-2009 > Vizite: 692
Pagini: 4
1 2 3 4 ultima