Director Web: Afaceri si economie > Servicii
Companie privata continuatoare a traditiei de peste 150 ani in turnarea metalelor feroase si neferoase a prestigioasei tunatorii UNIREA Cluj-Napoca.
Despre noi
Falrom srl este o societate privata care functioneaza in locatia turnatoriei UNIREA din CLUJ NAPOCA. Aceasta turnatorie are o traditie in turnarea metalelor de peste 150 ani.
Obiectul principal de activitate este producerea pieselor turnate din fonta. Piesele se livreaza catre beneficiari curatate, sablate, detensionate si la cerere, grunduite si ebosate.
In productia societatii noastre se mai regasesc piese turnate din otel, aluminiu si bronz.
Productia societatii noastre este destinata in proportie de 70% exportului in UE.
Produse
Societatea noastra de-a lungul timpului a produs o gama foarte variata de piese turnate din fonta, otel, aluminiu si bronz. In prezentproductia noastra de piese turnate din fonta cuprinde in principal:
- piese pentru masini unelte (menghine, batiuri, mese, suporti, carcase, lagare etc.)
- piese pentru masini textile (tamburi, suporti, carcase, lagare etc.)
- alte piese (corpuri pompa, carcase, volanti etc.)
Piesele turnate din otel, bronz si aluminiu au o gama foarte variata.
Pentru turnarea fontei dispunem de:
-linie de formare mecanizata cu dimensiunile ramelor de 500X600X150
-linie de formare manuala
Gabaritul pieselor turnate din fonta:
- greutate 0,1 - 1500kg
- lungime 50 - 2000[mm]
Turnarea aluminiului se face clasic, in nisip si in cochila.
Deasemenea producem piese tunate din fonta, otel si bronz prin metoda
"modele usor fuzibile" (ceara pierduta)
Elaborarea fontei si a otelului se face in cuptoare cu inductie de 2000 kg respectiv 250 Kg.
Avem in dotare laborator de analize rapide al compozitiei aliajelor.
Detaliu Site > Adaugat la: 14-11-2006 > Vizite: 4818
Executari-Insolvente.ro iti pune la dispozitie liste actualizate zilnic cu: - Licitatii executari silite persoane fizice
Detaliu Site > Adaugat la: 5-1-2017 > Vizite: 3690
www.recolta.ro - Societatea noastra comercializeaza seminte profesionale de legume import Olanda. Ceapa, morcov, telina, ridichi de luna, varza alba, varza rosie, varza china, varza creata, varza de bruxelles, conopida, tomate, pepeni, ardei gras, ardei lung, dovlecei, pepeni, vinete, castraveti, salata. Cele mai bune preturi.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-9-2006 > Vizite: 2473
Materiale promotionale, Personalizare produse textile,Seturi de protocol,Flyere, pliante, postere,Agende, calendare, cataloage,Brichete, scrumiere,Personalizare carduri PVC,Imprimari cd, dvd, biz-card,Accesorii de birou,Personalizare pungi,Personalizare umbrele,Personalizare ceasuri,Personalizari obiecte plastic,Gravura,Produse publicitare
Detaliu Site > Adaugat la: 28-9-2006 > Vizite: 2352
Anunturi imobiliare numai pentru apartamente si garsoniere. Prin acest site poti inchiria un apartament sau o garsoniera. Tot prin acest site poti vinde un apartament sau o garsoniera
Detaliu Site > Adaugat la: 23-2-2007 > Vizite: 2066
Avocat Iulian Lepa va stau la dispozitie si ofer asistenta juridica pentru probleme de drept civil, retrocedari pe Legile 10 / 2001 si 247 / 2005, revendicari, drept comercial, drept administrativ si drept penal. Cabinetul de avocatura este situat pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 36 iar consultatia juridica initiala este gratuita.
Detaliu Site > Adaugat la: 11-12-2009 > Vizite: 2035
Asiguram servicii de consultanta si asistenta manageriala in probleme de securitate si sanatate in munca, resurse umane si personal, PSI. Oferim legislatie protectia muncii.
Detaliu Site > Adaugat la: 3-11-2006 > Vizite: 1790
Design - tipar - editura ( Tipografie, tipar, fluturasi, reviste, pliante, agende, carti) laborator foto(arta fotografica) magazin bijuterii aur si argint
Detaliu Site > Adaugat la: 1-11-2006 > Vizite: 1619
Biroul executorului judecatoresc Parvan Violeta a fost inregistrat la 26 martie 2005,
la pozitia 46/E/2005 din Registrul executorilor judecatoresti detinut de Curtea de Apel Bucuresti.
Biroul executorului judecatoresc Parvan Violeta este membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe Langa Curtea de Apel Bucuresti, fiind numit prin Ordinul Ministrului Justitiei nr.109/2004.
Competenta teritoriala a biroului executorului judecatoresc Parvan Violeta se întinde pe tot cuprinsul municipiului Bucuresti.
Biroul nostru colaboreaza cu o echipa formata din specialisti, in functie de natura lucrarilor in care suntem implicati.
Organizarea si structura biroului permite rezolvarea cu rapiditate si eficienta a cauzelor ce ii sunt incredintate.
Profesionalismul nostru este pus in slujba satisfacerii clientelei, cu respectarea stricta a cadrului juridic care reglementeaza activitatea executorilor judecatoresti
Detaliu Site > Adaugat la: 27-10-2006 > Vizite: 1534
Detectivi particulari - Agentia Vigilent - Detectivi particulari ofera servicii detectivi particulari, cursuri detectivi particulari, supraveghere detectivi particulari, investigatii detectivi particulari
Detaliu Site > Adaugat la: 11-11-2006 > Vizite: 1293
Pagini: 135
1 2 3 4 ultima