Fantasy & Style va ofera servicii complete pentru organizare nunta: decoratiuni sala nunta, huse scaune, fuste si capace de mese, naproane, decoratiuni baloane, confetti, marturii, invitatii, aranjamente florale, buchet mireasa/nasa, lumanari cununie/botez , , arcade de fier forjat, stalpisori, foto, video, etc. Simplitate si eleganta, la preturi fara concurenta. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.
Detaliu Site > Adaugat la: 28-5-2009 > Vizite: 2547
Firma Huse Festive este specializata in vanzarea si închirierea huselor de scaun, esarfelor (fundelor), naproanelor, fustelor de masa, servetelelor pentru pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri de firma, petreceri de Craciun si de Revelion.
Oferte speciale pentru agentiile organizatoare de nunti, restaurante si hoteluri !
Livrari in toata tara !
Detaliu Site > Adaugat la: 6-11-2006 > Vizite: 1542
Rochii de mireasa, costume de mire, bijuterii, agentii, cameramani, fotografi, artificii, tort de nunta, transport miri, forum de discutii. Aproape totul despre cum sa-ti organizezi propria ta nunta .
Detaliu Site > Adaugat la: 14-12-2006 > Vizite: 1496
Flori de nunta – Pentru o nunta plina de flori !
Buchete de mireasa si nasa, lumanari de cununie, cocarde, aranjamente florale pentru mesele invitatilor, pentru prezidiu, pentru masina de nunta, stalpisori pentru biserica, decorare restaurant, arcada si inima de flori.
Detaliu Site > Adaugat la: 6-11-2006 > Vizite: 1480
Portal de nunti. Tot ce tine de organizarea unei nunti: agentii full service, locatii de nunta, sonorizare, buchete, rochii de mireasa, invitatii, limuzine, artificii, machiaj, infrumusetare, transport, decoratiuni, baloane, organizare evenimente festive, restaurante, lumanari, costum mire, rochie mireasa, luna de miere.
Detaliu Site > Adaugat la: 21-2-2007 > Vizite: 1377
Gustul dulce al vietii - solutii de succes pentru organizari nunti si petreceri; torturi, prajituri de casa - Alba Iulia, Deva, Campeni
Detaliu Site > Adaugat la: 27-11-2006 > Vizite: 1290
EVENTFUL | Firma care organizeaza diverse evenimente atat pentru persoane fizice - nunti, botezuri, aniversari, petreceri tematice, banchete de revedere - cat si pentru persoane juridice - seminarii,team-building, petreceri, conferinte, congrese, evenimente recrutare si evenimente marketing.
Detaliu Site > Adaugat la: 15-12-2006 > Vizite: 1283
tIMOn - Targul Imobiliar National reprezinta un eveniment nou dar si cu traditie in acelasi timp al pietei imobiliare din Romania. Experienta organizarii unor evenimente similare, dinamica pietei, integrarea in Uniunea Europeana au condus la o necesitate: Imbracarea celui mai important eveniment al pietei imobiliare in haine noi si transformarea acestuia intr-un instrument util de vanzare si imagine pentru dezvoltatori. In acelasi timp, urmarim o informare si educare a publicului.
Detaliu Site > Adaugat la: 26-1-2007 > Vizite: 1194
Organizam evenimente speciale in viata unui cuplu, respectiv nunti si botezuri, punand la dispozitia clientilor aranjamente florale, decoratiuni pentru sala de festivitati si alte servicii de nunta. Experienta noastra vine in intampinarea exigentelor celor care vor sa-si impreuneze sufletele pentru totdeauna, sau a celor care vor sa crestineze un nou membru al familiei. Suntem convinsi ca impreuna putem sa cream o atmosfera stralucitoare in jurul evenimentului vostru.
Detaliu Site > Adaugat la: 5-11-2012 > Vizite: 895
Indiferent de genul sau anvergura evenimentului : spectacol, concert, petrecere, nunta sau bal va stam la dispozitie cu cea mai completa lista de artisti din toate zonele artistice insotita de preturi. Prin noi puteti rezerva artistii doriti si incheia contracte pentru evenimente, puteti inchiricta sau achizitiona echipamente tehnice specializate pentru spectacole impreuna cu echipele de transport, montaj si deservire. Va putem oferi dasemenea consultanta si asistenta specializata pentru reusita garantata a evenimentului. Detalii pe: www.contact-artisti.ro
Detaliu Site > Adaugat la: 2-2-2011 > Vizite: 804
Pagini: 17
1 2 3 4 ultima